#drømmegåriopfyldelse

Vores Valentine´s Day: På hotel i CPH

Vi er virkelig kliche-agtige. Vi glemmer at være par og alt drejer sig om praktiske ting. Bummer. Og når der SÅ falder en traditionel anledning til at fejre OS, falder vi i med begge ben. Jow-jow, det var nok på tide, at vi gjorde noget, der var en distrahering fra alt andet i vores ellers dejlige, udfordrende, besværlige, skønne, alsidige liv, der ligner vi jo altså alle jer andre. Så da Valentine´s Day kom, tænkte vi:
SÅ slår vi sgu til! Det er da det vi gør. Booker værelse på Marriott i København og sætter deres tjener Saul på overarbejde. Som sagt så gjort. Han fik dælme noget at se til, den stakkels mand :)

Vi ankom til værelset, hvor jeg kastede mig over strygningen. Det gik godt, lige indtil jeg mistede tålmodigheden, da det ikke ville glatte ud, og strøg det sidste mens jeg havde dragten på. Det ville nok være upassende, at kaste strygejern ud af vinduet fra 13.sal, tænker jeg, så det blev alternativos.

IMG_5602
Der lå fine hjerter til os…der LÅ, for de blev ikke liggende længe
IMG_4096
Menuen var en Valentine´s Day menu, men da jeg er vegetar gik jeg med noget fra den alm. menu i stedet der blandt andet bød på bæredygtig fisk.

Menuen er alsidig, og da Dan ikke er vegetar, kunne han snildt følge med.
Jeg vil undlade at give en kulinarisk beskrivelse af maden, da jeg ikke er madanmelder, men nydt, det blev det.

 

Jeg ELSKER cheesecake, så det fik jeg, og til vores store overraskelse, dukkede Saul op med Smores! I ved, skumfiduser man steger over ild og dypper i chokolade. Dette var dog Smores sans kiks, men det gjorde ikke spor, det var herligheder der var svære at sige nej til. Vi fik champagne og vin til maden, og Dan fik også lidt øl.
Jeg kan godt lide Midtown Grill, da der er en god akustik. Et MUST for et spisested. Desuden kan man kigge ud over vandet. Vi trissede i baren, hvor vi sluttede af.

Dagen efter, gik vi i fitness centeret der er ret effektivt. Der er alt hvad man skal bruge af vægter, konditionsudstyr, maskiner, etc. Derefter stod den på brunch.

Brunchen var i særdeles udbredt. Det eneste jeg kan beklage her, er at der ikke var mere øko-mad, men man kan jo håbe på, at det kommer. Igen, der er et fint udvalg, også for vegetarer!
Jeg spiste mere de 24 timer end jeg gør på en uge, men hvad skal en pige gøre? Der var så meget og det var så godt :(

Her er lidt billeder:
c1 c2Dan konstaterede, at sengen er god at sove i. Jeg har ingen skrupler, jeg stjæler gerne en seng med hjem, jeg blev bare mødt med et hyr, blandt andet det med at få den ud af døren og ned i bilen, uden af at blive opdaget. Mission aborted!!   c4jpg c5Læææækkert brød. Ikke for meget, der skal jo være plads til resten af maden.
c7c6 c8IMG_5675
En gave til Kira-pigen fra hendes mand.

c3IMG_4135
Bye bye, Marriott!
Bluse: Kari Traa, bukser: Kari Traa, bil: BMW X1 – max og martin hue: Kari Traa, sko: Nike fra unisport.dk

Man kan finde flere billeder og priser her, hvis det er.

3 kommentarer

 • Lisa Mep

  Det kunne jeg godt bruge lige nu, man behover slet ikke rejse så langt for at få en ud af byen oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hvordan går det med jeres bryllupsplanlægning???
  Synes ikke du fortæller så meget om det??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow! Det ser vildt lækkert ud!!

  Gad godt bruge en dag der… eller to..!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#drømmegåriopfyldelse