Coregasm: Orgasme og fitness

#drømmegåriopfyldelse

2014 new year quotes inspiring quotes for celebrating the new year-f63022

Hej Kira :)

Før jeg startede mit forløb hos dig, var min træning meget ustruktureret. Jeg kunne bruge mange timer i fitness uden egentlig at tænke over, hvad det var jeg trænede, hvilket også resulterede i dårlige resultater. Jeg er nu blevet meget bevidst om, hvad det er for nogle muskler jeg træner og sørger konstant for, at have kontakten til dem – og det giver virkelig gode resultater.

At få lagt et program, som er fuldstændig skræddersyet til hvad man kan og har behov for er et must! I en travl hverdag, er det nødvendigt at få sat noget struktur, hvis man ønsker succes – og der har du virkelig ramt plet med mig. Du har hjulpet mig med at rykke det fysiske enormt meget – men også det psykiske ved at presse mig, så jeg kan se, at jeg godt kan det, som jeg ellers ville finde for vanskeligt.

Den proces jeg går igennem nu, ville ikke have givet så gode resultater, hvis jeg ikke havde haft dig. Aldrig før har jeg mødt en personlig træner, som går så meget op i, at de drømme man har, godt kan lade sig gøre. Det betyder meget, at man sommetider får nogle beskeder fra dig, hvor du spørger hvordan det går – det er med til at holde en oppe!

En ting er helt sikkert – man får ikke lov til at falde når man er under dine vinger!

Tak fordi du hjælper mig med, at mine drømme nu er godt på vej, til at blive virkelighed!
– Camilla

2014 new year quotes this is your year 2014 make it happen-f47755

2 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coregasm: Orgasme og fitness