Derfor skal I løfte vægte {kvinder}

Personlig træning – pengespild!

about-something-called-get-well-ecard-someecards

Hovsky-snovsky og pengespild. De rige har mange goder. Ganske overflødigt og pas nu på med den træning, at det ikke tager overhånd. Du er jo heller ikke 20 længere.
Det er ikke småting folk skal lytte til, når de vælger at få en personlig træner.

Jeg har en træner. Jeg har også klienter som har booket mig af samme årsag som jeg har booket min træner: Jeg vil motiveres. Jeg vil trænes ordentligt, finpudset teknik, jeg vil have hjælp til at blive bedre og bedre. Jeg vil inspireres, jeg vil forny mig selv om min træning. Jeg vil se forbedringer og resultater. Jeg vil føle mig sikker på min form. Jeg vil vide, at når jeg står op om morgenen, har jeg det godt og får en god start på dagen. Det får jeg, når jeg har en plan og noget struktur i min hverdag.

Er forvirringen total med alle de muligheder, diæter, slankekure, træningsformer der hele tiden bliver smidt i hovedet på folk? Book en træner. Få den del bragt ned til noget overskueligt. Det kan være svært at binde sig ordentligt til noget man ikke forstår.

Hvis du er usikker på din form eller din udvikling er gået i stå, book en træner.

For dem der virkelig vælger at få en træner til at skubbe sig i gang, fordi de simpelthen ikke ved hvor de skal starte eller slutte, kan det vise sig at være den bedste investering nogensinde. For livet. Jeg er personligt glad for at jeg fik en træner for nogle år siden. Først i et crossfit center hvor jeg primært lærte vægtløftning af Simon Rodovsky, hvor jeg for første gang virkelig stiftede bekendtskab med at løfte tungt. Dernæst med Helle Nielsen. Og lige nu, prøver jeg kræfter med en rigtig dygtig vejleder og træner der hedder Youssef, som er meget erfaren indenfor konkurrence træning.

Jeg var kommet 0 steder uden dem. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, og til dem der ikke har råd, er der også hjælp at hente med at få online coaching og et hjemmeprogram udviklet.

For dem der ikke har tid, tal med jeres arbejdsplads, hør om det ikke var en god ide at få indført træning på arbejdspladsen. Vi er godt i gang med popupgym.dk og vi går specifikt efter de store virksomheder der har fitnesscentre men der ikke rigtig bliver brugt fordi folk ikke helt ved hvad de skal give sig til. Vi tager også ud til arbejdspladser uden faciliteter, vi tager selv redskaber med.
Bottomline: Er man fortabt, føler man sig slet ikke motiveret og/eller kniber det med erfaringen, eller med at flytte sig,  book en træner.

TIP: Tjek referencer, træningsmetoder og deres uddannelse før du vælger.

Kh. Kira

2 kommentarer

  • Enig! Det er en klar investering i dig selv og din sundhed. Jeg vil ikke bytte min beslutning (eller mine penge) for noget – det er fantastisk at have en personlig træner på der har øje for min kost og træning. Det giver noget af en ro og sikkerhed, samt giver helt andre resultater med en prof til at støtte :)

    Anna – wonderwomanwannabe.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes en personlig træner er det eneste rigtige:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal I løfte vægte {kvinder}