En dag i mit liv: Billeder

Første klumme for mx.dk

Jeg skal lave min første klumme om en uges tid. De kommer ned i et fitnesscenter hvorfra vi skyder videoerne. Ja, jeg troede de ville være helt tilfredse med lidt skriveri, men næh nej! De vil have mine øvelser på bånd.
Jeg har en ide om hvad de første klummer skal handle om, men jeg vil lige vente med at afsløre det til de er online.
Her er jeg i gang med at lave armbøjninger på en vægtstang og balance på en bold. Det fik mig altså en smule hidsig, for bolden blev ved med at glide, og ved nærmere undersøgelse, kan jeg jo godt fornemme, at der ikke var luft nok i. Der findes da ikke noget værre end boldøvelser med flade bolde. Det burde være forbudt ved lov.
For at gøre situationen mere anspændt, trillede stangen. Jeg tror jeg lå i spagat 400 gange.
#OPGAV.
Mon ikke det lykkedes under normale fitness forhold? Det håber jeg :)

Skal du have træning som i stram i farsen helst i går træning? Jep, det er mig. Du skriver bare på os@dkira.com :) Psst: Også kostplan. Fedt, ikke?

Screen Shot 2014-02-04 at 4.36.21 PMEr det svært at få øje på, at jeg er ved at være sur her?

Screen Shot 2014-02-04 at 4.36.35 PM

Tæppet er fra Mallemus – vildt lækkert et, især når vi har dyr, for det kan kastes i vaskemaskinen uden problemer.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i mit liv: Billeder