Kriiiise!

En dag i mit liv: Billeder

En tilfældig hverdag i løbet af ugen, lige ud over de manglende madbilleder, beskriver dette meget godt hvad min dag tre dage om ugen går med. Jeg står op før Dan ved 6-tiden, varmer min kaffe (jeg drikker helst daggammel kaffe som jeg varmer med fløde i – dont ask!) og åbner pakker, tjekker mails, spiser morgenmad.

Jeg får pakker et par gange om ugen, det kan være alt fra noget til dyrene – deres mad fra Olivers Pet Food –  eller ting jeg har bestilt Det hænder også jeg får pakker med ting som virksomheder ønsker skal testes. Jeg tester/omtaler kun det jeg kan lide.

Denne gang  er pakken fra goodiebox.dk. Jeg bliver lige glad hver gang. Der er altid et eller andet man kan få glæde af i sådan en lille æske. Den kommer een gang om måneden og har altid et tema.

Jeg går derefter  ud med hunden. I den forbindelse vil jeg lige nævne:
Jeg har fået nye sko, bestilt hos hothund.dk fra Jacson. De er så varme og det er nu rarere at gå tur med Opi. De afværger sjap og er meget behagelige. Jeg hader at fryse. Især om tæerne. Må jeg lige anbefale! De er perfekte til udendørstrivsel, fordi ens tæer ikke falder af, og efterfølgende skal varmes over en radiator.

Når alt derhjemme er ordnet fra morgenstunden, pakker jeg bilen sans Opi. Jeg har ikke fundet noget jeg kan lægge bag i så der ikke kommer så mange hår. Og i øvrigt, hun kan jo ikke ligge i bilen når jeg træner hele dagen. Ikke at hun ikke trænger til en tur på løbebåndet.
Træning med min onde coach. Havde nærmest fortrængt hvor fantastisk det er, at have en der hunser rundt med en. Genialt. Der var lige træning for to dage. Jeg kommer i samme sætning til at tænke på, hvorfor jeg bliver hyret til det selvsamme. Det ER bare noget andet. Noget bedre at få malket muskler med en andens hjælp. Struktueret, dobbelt så hårdt og dobbelt så grundigt. Kan være = med bedre, hurtigere, flottere resultater.

Hjemme igen. Rydde op i hjemmegyms redskaber, og ellers gøre klar til at gå i seng, omtrent. Fra jeg kommer hjem, til jeg ligger i min seng, går ca. fire timer.
Hvertfald hver mandag, onsdag og fredag når jeg træner mine klienter.

Til dem der har fulgt med, kan jeg ivrigt fortælle, at min kostplan kører på skinner igen, krise afblæst :)

IMG_5214

IMG_5229IMG_5234

IMG_5280

IMG_5221

Screen Shot 2014-02-01 at 4.08.00 PM

image_00009

image_00006

image_00037

image_00031

image_00026

image_00022

1016763_684785304877945_488873677_n-1Her er det min klient der er prøvekanin på en ny øvelse jeg er begyndt at lave.

IMG_5289

Photo on 2-3-14 at 9.04 PM

 

4 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kriiiise!