Playliste: Hvad træner I til? Giv mig jeres bud :)

Derfor er sodastream et hit: Stevia + energi

IMG_4850 copy
Inspiration? Klik her, for en lækker opskrift

sodastream har fået en revival fra da jeg var barn, men lyden er den samme:
sjiiisjiiiiiipiiiiv når kulsyre-grænsen er nået.

Jeg fik blandt andet en sodastream Source med LED lys i af min kæreste Dan,  i fødseldsdagsgave. Tænk, nu kan jeg slet ikke undvære den, derfor synes jeg da lige, at jeg vil give tippet videre til jer, der enten har valgt at lade være med at købe en og til jer, der har overvejet det. Jeg synes det er en god investering. Sodavand når vi har lyst, og med alverdens smagsvarianter.

Jeg har købt disse koncentrater:
Energy sugar free
Rasperry sugar free
Cola
Cola sugar free
Pineapple – Grapefruit sugar free
Lemon Lime sugar free
Pink Grapefruit sugar free
Strawberry sugar free

De fleste sugar free produkter er sødet med stevia, og jeg synes bestemt ikke der er en bismag, som der ellers godt kan være med stevia.
Jeg fik faktisk nogle smagsprøver med i pakken, hvilket ret hurtigt gav mig en ide om hvad jeg ville købe igen.
Uden koncentrat og med kulsyre, ja, så er det bare en danskvand.

PicMonkey Collage

Regnestykket ser således ud: 12 liter i en flaske koncentrat. Flasken kan fås til 60 kroner. Ergo, det koster fem kroner pr. liter. Konklusionen må være, at det i det lange løb, godt kan svare sig. Så skal man også lige investere i kulsyren i ny og næ, men alligevel.

Hvis jeg nu skal være ærlig, så ved jeg jo godt, at kulsyre ikke er godt for tænderne, (min tandlæge fra godtsmil.dk er flink til at minde mig om det) og jeg regner da også med, at jeg på et tidspunkt justerer mit indtag af min nye besættelse, men lige nu, er jeg så vild med ideen om min egen sodavandsmaskine!
Jeg elsker bare, at jeg har alle favoritterne  inden for rækkevidde og at jeg altid kan byde venner på en kold, langt fra flad sodavand. Kulsyren holder nemlig ret længe.

Har jeg travlt, har jeg også en ekstra flaske jeg kan tage med på farten. Smart. Så snart man har sat sig lidt ind i produktet, er det noget af det letteste og hurtigste at betjene.

Jeg ser noget koncentreret ud her, nærmest sur, men det er jeg altså ikke, bare bange for at spilde.

Man kan også få koncentrater der smager af Mojito, Cosmopolitan etc.
Perfekt til Nytårsaften.

Køb sodastream  og se udvalg af koncentrat her

Jeg havde i øvrigt fødselsdag i november og blev 39.

 

 

 

3 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Playliste: Hvad træner I til? Giv mig jeres bud :)