Fake fur på Zalando.dk: Den er god nok

Tilbage på diæt, løbeskoene snøres: Fløde i kaffen, pizza og dessert

IMG_4714

Tjek lige mine rigtig fede sko. Jeg siger jer, man tror man er barfodet. De er SÅ behagelige. Jeg har gjort min investering på www.unisport.dk og jeg valgte også et herrepar til Dan, se dem her, hvis du skulle blive fristet til at give din mand et par lækre løbesko. Hvis man føler sig tung i røven, bliver man let som en fjer med de her på.  Nike Free – klik her .

IMG_4715

Jeg elsker før/efter – billeder:

PicMonkey Collage

Billederne er af en pige, der efter livsstilsændring stillede op i WBFF (world beauty fitness and fashion). Lånt af Hitch Fit Gym

DIÆT + TRÆNING STARTER NU
Jeg mangler blot at sende billeder til min coach af min nuværende form, jeg lover at jeg lægger dem her på bloggen også.

Jeg har lige fået min diæt med mail fra selvsamme coach. Jeg var lidt spændt, da jeg har sagt ja til at følge et Low Carb High Fat program. Læs mere om det her LCHF

Det første jeg så, var fed fløde i morgenkaffen. (HOST!) Det bliver selvfølgelig øko.
Det næste var, at jeg skal spise pizza og dessert og hvad jeg ellers har lyst til, på dag 13.
Undervejs, skal jeg spise det, jeg i forvejen spiser: Æg, hvid fisk, kokosolie/fedt og grøntsager, så det er ikke den store omvæltning. Altsammen øko.

Nu venter jeg blot på træningsplanen.

Til dem der ikke ved det, jeg stiller op i www.wbffshows.com til næste år, ca. juni måned.

Sidst jeg stillede op, var det i bodybuilding genren. Dette er mere henvendt til de piger, der godt kan lide i øjenfaldende kostumer og showformat. Også for old “boys” som mig :).

Min plan er, at stå endnu skarpere end før, før jeg bliver 40 næste år. Hvis du har samme ønske, kan vi bare følges

Jeg har lært gennem mit sidste forløb, at de tre måneder ca. det tog,  har ændret mit syn på min daglige trivsel for altid. Mine vaner er udskiftet og det ville jeg ikke være foruden. Grunden til at jeg stiller op igen, er at det giver mig et fundamentalt grundlag til at blive klogere på fitness og vægttab. Det er noget jeg direkte kan overføre til min træning og  forløb med mine klienter. Det er en god supplering til mine uddannelser. Jeg håber I alene derfor vil følge med herinde, for jeg tror at I derude, kan lære en masse, selvom jeg
ikke træner jer. Jeg ved jeg kommer til at lære en hel del nyt, så mon ikke det er noget I kan blive inspireret af?

Mit eget forløb sidst, som I har set 1000 gange før:
PicMonkey CollageqOg så lige til min første klient som købte et længere forløb:
PicMonkey CollagwweDet er efter-billeder, se før billeder her: Christinas forløb

 

7 kommentarer

 • pernille

  Kan jeg lokke dig til at fortælle hvordan de sko du har købt er i str??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Jeg bruger 38 39 generelt og det fungerer fint også hos Nike :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise M

  Glæder mig til at følge med og forhåbentlig få en masse inspiration og motivation til egen træning. Synes det var så flot et resultat første gang, så ser frem til at se dine resultater denne gang :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise M

  Hold nu fast, hvor ville jeg også gerne ændre min krop som du. Jeg skal helt sikkert følge med og bruge det som motivation for selv at komme i træningsform og holde motivationen. Glæder mig til at følge med i dit nye forløb:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til at følge med og synes det er mega fucking rocker sejt at du har sat dig for at komme i din bedste form nogensinde – tæt på 40.
  Den nye diæt lyder spændende, selv er jeg langt fra kulhydratforskrækket, men har flirtet lidt med lchf til tider, så jeg glæder mig til at se nogle af dine opskrifter.

  Før og efter billeder er altid fantastiske at se, især fordi det jo KAN lade sig gøre! Med viden, støtte, dedikation og hårdt arbejde!
  Selvom du er i god form nu, så er jeg sikker på du kommer til at stå knivskarpt til juni og knocker deres socks off på scenen! :D

  Go jul :D
  Anna – http://thewonderwomanwannabe.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg glæder mig til at følge med Kira!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder da ikke så slemt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fake fur på Zalando.dk: Den er god nok