Nike Free: Sko lette som fjer

Fake fur på Zalando.dk: Den er god nok

fake fur

Fake fur: Ja, man tror det ikke. Lånt af denne side

 

Jeg har ikke endnu været så uheldig at støde på ægte pels på Zalandos hjemmeside. Jeg er simpelthen så glad for at se, at de har valgt pels fra, og har valgt fake fur, ja selv fra Modström, som jeg har skrevet om her – det er en længere debat og helt ærligt, så er jeg også her vildt begejstret over jeres opbakning. Når man søger Modström og Pels i en sætning på Google, er det kun anti-pels kampagner der dukker op. Fedt.

Jeg fandt en masse fake furs på Zalando, du kan klikke her, for at gå direkte derind:
Fake Fur hos Zalando. Min eneste bekymring her er UGG hattene. Der har været en del debat om hvordan fårene bliver behandlet. Det er Merino fåreuld og skind der bruges.
Jeg ved ikke nok om UGG processen til at udtale mig om det, så den lader vi stå. Debatten blæser nemlig i begge retninger.

Et problem jeg også vil belyse er, at de er jo så smarte de der idioter i blandt andet Kina. De er begyndt at sælge Raccoon Dog som fake fur!! Så alt imens du tror du har fingrene i en fake er det det ikke. Du skal VIRKELIG vide dig sikker, hvis du skal handle fake fur også. Nu har jeg søgt rundt omkring i Zalandos fake fur udvalg, og jeg spotter ikke den ægte varer, så det tyder nok på, at de er omhyggelige i deres udvalg af selvsamme.

Jeg tror godt du kan shoppe fake fur derinde.
Jeg har i øvrigt også samlet noget træningstøj fra Zalando du kan se her

Et andet sted man kan shoppe sikker fake fur er Friendly Fur. De har de huer jeg elsker, som er Spirit Hoods. Spirit Hoods støtter dyrevelfærd med deres huer verden over.
Friendly Fur – klik her

Screen Shot 2013-12-23 at 10.45.53 AM

 

2 kommentarer

  • Marlene

    Hej Kira.
    Jeg vil bare sige tak for din store indsats på dette område.
    Det varmer så meget.
    Jeg gør selv alt hvad jeg kan for at oplyse folk omkring disse horrible forhold, så det er dejligt at vide, at man ikke er alene.
    Så tak og glædelig jul.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan ikke se forskel:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike Free: Sko lette som fjer