Christina, mit første forløb - før/efter billeder

Perfekt julegave: Hjælp til selvhjælp // Folkekirkens Nødhjælp

Desktop

Giv kondomer, katestrofepakke eller noget helt tredie

Ind imellem læser I, at jeg støtter forskellige velgørende formål. Så nu hvor julen er for døren, er det et oplagt argument for, at gøre noget uselvisk. Dette er et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, som er en organisation, der hjælper fattige familier verden over, med at få et mere værdigt liv. Vi lever trods alt kun een gang siges det, og disse mennesker HAR ikke andre end os til at hjælpe dem.

Det, der er interessant ved Folkekirkens Nødhjælp, er at man kan støtte med en gave, som så bliver sendt til en familie i nød det pågældende sted: givenged.dk
Navnet er lidt forvirrende måske, fordi der kan gives både lægetjek, et ben (der er nogle der mangler ben, grundet miner), kondomer, en skolebænk og meget mere.
Jeg har været meget i tvivl om, hvad jeg synes relevant at give, og spurgte mine brugere på Facebook, hvad som kunne være en god ide. Flere var inde på et lægetjek, hvilket jeg egentlig synes er en god tanke. Men som en af mine gamle veninder påpegede, alle gaver der hjælper de hjælpeløse med selvhjælp, er den bedste gave. Det vil sige, det er oplagt at give et oliventræ.
I bund og grund, handler at forebygge sult. Men også om at give folk håb de steder, hvor der ingen udvej er, andet end nødhjælp.
I bestemmer selvfølgelig selv hvad I støtter med, men jeg hepper på oliventræet eller køkkenhaven.et er en indtægtskilde i mange år frem, plus de selv får sund mad at spise. Anyways, det er mine bud. Hvad ville I pege på, som værende en god gave?
Folkekirkens Nødhjælp hjælper mange lande og mange mennesker. Se mere om deres hjælpearbejde her.

Man kan vælge alt fra en fodbold til en pose ris. Se mulighederne på Folkekirkens Nødhjælps side, givenged.dk

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christina, mit første forløb - før/efter billeder