Low carb: Peanut butter cups

Bilka – bule forsikring, og det er ikke Dans bule jeg taler om

IMG_4632

Sådan som jeg kaster med ting for tiden, kunne man godt fristes til at tro, at det er Dans bule der skal have en forsikring, men her er nu tale om min bil :).

Jeg har fået mig en ny postkasse fra Mefa, fordi den har været genstand for uanstændig kørsel fra min side af. Jeg har haft syv buler i min bil på een gang, hvoraf to af dem er fra postkassen. Ny postkasse har været en nødvendig investering, da den anden er blevet mejet ned tre gange af mig og min bil. Jeg er så dårlig til at køre bil, at det er lykkedes mig, at køre ind i det eneste træ Mascha dengang havde på sin parkeringsplads.
Hvis det kan trøste nogen, kører jeg ikke ind i andre, kun ting.
Jeg er så også blevet påkørt i Bilka agtige situationer, hvor personerne er skredet fra gerningstedet, og der kommer en Bilka bule forsikring jo handy! Om mit forsikringsselskab har det på samme måde er mig uvist, men indtil videre, har de da ikke brokket sig over, at jeg bruger den flittigt.
Dans evner som handyman skal man da heller ej kimse af. Han blev sat til den taknemmelige opgave at flytte postkassen væk, så jeg ikke kører ind i den mere, male pælen og sætte den nye postkasse op.

Desktop

Postkassen er med Rukolås og med nytårssikring. Med andre ord, den er ikke lige sådan at sprænge i luften!

Den fås i 10 forskellige farver og koster mellem 799-1099 kroner. Jeg valgte Ivory fordi jeg synes det står godt både til sommer og vinter. Jeg vil heller ikke have at mit sommerhus bliver for, ja, sommerhus agtigt med en farve der skiller sig for meget ud, og kun er trendy i en uge. Klik her hvis du også skal have ny postkasse: Postkasseshoppen

IMG_4628

Apropos bil, min er en Peugeot (udtales pø – lse/cho – kolade) og skal sælges eller byttes ud med en anden. Jeg er på udkig efter en større bil, da jeg skal have mere plads. Min bil er blevet sat fint i stand OG blevet synet, så nu er den snart klar til at få en ny familie.
“Min” synsmand er sådan en smart en, der har en Drive In synshal. Det har jeg ikke hørt om før, men det er heller ikke så tit, jeg får synet en bil. 400 kroner, hurtig ind, hurtig ud, og videre med dagen. Gentofte Synshal på Facebook her

dfdBlusen er fra Casall

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Low carb: Peanut butter cups