Hvilken mave skal jeg trække ind?

Smelt dit fedt: Sådan gør du

Som alternativ til alm. Cardio, kan du køre noget intervaltræning. Her er et program, jeg har brugt nogle gange. Jeg kan garantere, at det forbrænder fedt, selv når du efterfølgende lægger dig på sofaen og glor serier.
Ud over 7-8 minutters opvarmning på romaskine, ser det sådan her ud:

{Sjipning skal foregå i så højt et tempo, at det sidestilles med sprint, squats ligeledes i et hurtigt men kontrolleret tempo. Ikke gå på kompromis med teknikken her.}

100 x sjipning
Ingen pause
gå ikke længere ned end du kan. Eller alm. squat med evt. kettlebell eller vægt til sumo squat eller front squat for at øge intensiteten.
Ingen pause
100 x sjipning
Ingen pause
40 x air squats – gå ikke længere ned end du kan. Eller alm. squat med evt. kettlebell eller vægt til sumo squat eller front squat for at øge intensiteten.
100 x sjipning
Ingen pause
50 x air squats – gå ikke længere ned end du kan. Eller alm. squat med evt. kettlebell eller vægt til sumo squat eller front squat for at øge intensiteten.
100 x sjipning
Ingen pause
60 x air squats – gå ikke længere ned end du kan. Eller alm. squat med evt. kettlebell eller vægt til sumo squat eller front squat for at øge intensiteten.

Laves på cardio og mavedage. Eller efter din styrketræning.
God fornøjelse.

Booking info til personlig træning, madplan og fitnessprogram, klik her

20131115-103359.jpg

3 kommentarer

 • Fantastisk indlæg med lækker inspiration som altid Kira! Cardio er jo svært at komme udeom, men hvis man (læs; jeg) hader at stå på stepperne i timevis og virkelig keder sig, så er dit ovenstående program virkelig et godt alterntiv til at få sved på panden!

  Det glæder jeg mig til at prøve i næste uge! :D

  Hilsen Anna
  http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Dejligt! Håber du nyder det, var jeg ved at sige :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, jeg bander dig muligvis langt væk mens jeg står og sveder (og måske også dagen efter når jeg er mega øm), MEN jeg lover at tænke på dig når jeg smiler og har den der “yes” følelse lige bagefter ;)

   Go deal, ik? :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken mave skal jeg trække ind?