Fitness-look på budget: Bliv fit med stil

MasterChef Jul 2013: Lidt fra settet

Screen Shot 2013-11-04 at 7.06.51 PM

TV3 viser lige nu MasterChef Jul. Jeg havde sådan glædet mig til at lave mad, og jeg havde håbet på dessert. Det var nøjagtig hvad vi startede ud med. Super! Æbleskiver. Aner intet om at lave dem, men elsker da at spise dem – hele året!
Hvor svært kan det være? Det er da bare læse opskriften tre gange, og så i gang.
Hvorfor jeg gentagne gange, valgte at springe over NATRON er mig en gåde! Det der natron gjorde hele udslaget og var skyld i, at de lignede små ufoer. Det var som om, at da jeg læste opskriften, opførte bogstaverne sig som travle myrer. Jeg var allerede oppe og køre inden jeg skulle ind til optagelserne. Jeg svedte som en hest inden et væddeløb og jeg havde rigtig meget væske i kroppen, fordi jeg var så nervøs.- broccoli på øjnene og det hele, klik her

Ja, som nogle så, endte det ikke så godt! Jeg fandt dette klip på Ekstra Bladets hjemmeside hvor jeg selvfølgelig lagde mig ud med dommerne. Ud over at stor-tude, så præsterer jeg også at hælde natron i den forkerte dej (den der allerede var bagt) og i andre vendinger, bede dommerne stikke hele lortet op, hvor solen ikke skinner.
Er sikker på, de elskede mig fra første øjeblik…eller ikke.
Lige nu, er jeg bare sur over, at det link fra eb.dk er delt 300 gange, og jeg har sådan et grimt billede i bunden af artiklen. Det kunne de sgu da godt ha gjort bedre, som for eksempel at vælge et billede hvor jeg er 7 kilo lettere og af nyere dato.  Jeg kan vel ikke forvente, at de følger med i mit liv, men er der ikke en dato søgning på deres fotostation?

masterchefJeg svor, jeg aldrig ville være med i et madprogram igen. Men så blev mad min flugt. En dejlig flugt. Under min fitness træning, fandt jeg glæde i at lave mad, og eksperimentere med de få ting, jeg måtte spise. Jeg fandt det også terapeutisk. Derfor sagde jeg ja :).

Jeg synes faktisk det var sjovt at være med i MasterChef. Det eneste jeg ikke er så god til, er ud over æbleskiver og æbleflæsk og medister, er at tabe :D. Det er bare ikke mig, altså. Men omvendt, så må jeg fanme også tage mig sammen,når det er tilfældet. Jeg mener, jeg kan jo ikke både sløse OG regne med at vinde. Det er kun genier der kan den slags.
Det blev desværre kun til to dage, men hvem ved, hvad det kan blive til i fremtiden ;)

Min dejlige veninde, Inez er også med, vi var på hold sammen.

Her er lidt billeder. Bluserne er fra Casall. Uret er fra Noon Copenhagen

IMG_1924

 

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness-look på budget: Bliv fit med stil