ShopUSA: Fra Sugar free til sexet

Vejen til et lettere liv, på den fede måde

Desktop1

Workshop + konkurrence:

Ønsker du at bevæge dig fra at ”nøjes” til at få hele pakken?
Ønsker du at droppe undskyldningerne og sige ja til dig selv?
Ønsker du at slippe af med din yo-yo vægt og komme i mål med dit vægttab?
Ønsker du at inspireres til motivation og hæve energien?
Ønsker du at erstatte frygten for ”dit nye jeg” med en glæde over at lykkes?
Ønsker du værktøjer til forandring, der holder for livet?
Ønsker du et sundere liv – mentalt som fysisk?
Ønsker du at tage på den vildeste rejse, hvor du er i centrum?

Du kan nu komme på workshop, hvor du i tre stive timer, kan blive forkælet med en masse klogskab, erfaringer fra et helt personligt perspektiv samt facts om hvordan du kan gøre livet lettere for dig selv, både vægtmæssigt og mentalt.

Workshoppen finder sted den 16.november, 2013 i KBH

Det er min søde veninde, {frakageformtiltopform.dk} Annika, der har været overvægtig i 16 år, men endelig har fundet ud af, hvad der virker for hende, og dermed har tabt sig over 30 kilo. Måske det kan virke for dig? Motivationssnak med fokus på hvad motivation er for den enkelte
Så er der Pia, min veninde igennem mange år, som er uddannet coach og driver sin egen coaching virksomhed – klik her – som vil byde ind med langsigtede planer til, hvordan du bedst muligt får det bedste ud af de drømme og ønsker du bærer rundt på, langsigtet som kortsigtet.

Lyder dette interessant, synes jeg du skal læse meget mere  om hvad der er i vente her.

Du kan også vinde to billetter til eventet, ved at dele dette indlæg og skrive en lille hilsen om hvorfor du vil deltage i kommentarfeltet.
Vinderen trækkes fredag.

 

 

 

 

 

 

 

 

10 kommentarer

 • Annika

  Kære alle Jer som har skrevet så sødt herinde på Kira´s blog.
  1000 TAK for Jeres kommentar.
  De 2 heldige kartofler har fået mail om at de har vundet. Så ind og tjek din mail :)
  Knus fra mig
  Annika

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KMBK

  Ih hvor vil jeg gerne vinde adgang til den workshop. Mit mål er, som Annika siger: Forvandles fra kageform til topform.
  Motivationen er der, men værktøjer e til at opnå målet mangler. Ønsker at få sat en stopper for yo-yo vægten :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila

  Tjah.. Vi fortjener det jo egentligt allesammen, så ved ikke hvorfor det lige skulle være mig?!

  Jeg er egentligt ikke direkte overvægtig, men jeg spiser meget usundt og er egentligt ikke særlig god ved mig selv. Hverken min krop eller min psyke.
  Jeg har fulgt Annika i et stykke tid gennem hendes forvaltning (og hold da op, sikke en!!!). og hun virker netop til at have vendt op på sit liv. At have taget magten over sig selv.
  Jeg synes hun er utrolig inspirerende på trods af, at jeg ikke kender hende personligt, og jeg tror virkelig jeg kunne lære en masse, ikke kun om kost og motion, men om mig selv generelt, overskud og lykke. Og forhåbentligt lære at behandle mig selv ordentligt og ikke sætte mig selv sidst (for alt og alle andre og jo bare det vigtigere.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Hejsa..:)
  Jeg vil da helt vildt gerne vinde billetter til denne event.
  Jeg er en pige på 26 år som alle dage har vejet for meget.
  Har inden for de sidste 3 år , fået to børn, hvilket ikke gjorde det nemmere.
  -Fik endelig taget mig sammen og har pt tabt 20 kilo ved sundere kost og træning.

  Jeg trænger dog rigtig meget til at få redskaber til at holde vægten og få hjælp til hvordan min krop kan blive strammet op, så jeg kan blive tilfreds med mig selv.

  Håber virkelig på at vinde, da jeg brænder enormt meget for at min drømmekrop en dag vil lykkes for mig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze Johannessen

  Årh jeg ville ØNSKE at jeg havde pengene til denne workshop, men grundet en ret uventet fyring skal pengene prioteres meget nøje! Jeg har haft yo-yo vægt siden jeg var 6 år gammel, nu er jeg altså 29! Jeg har formået at tabe mig 25 kg på egen hånd, men har desværre taget 10 af dem på igen, og har de sidste 3 år kæmpet med at smide dem igen. Alt hvad der virkede den gang jeg tabte 25 kg virker ikke længere, jeg har prøvet rigtig rigtig mange forskellige ting efterhånden men der sker ligesom bare ikke rigtig noget… Jeg skal til at starte med VBK bøgerne, håber at disse nu er vejen frem for mig, men kunne virkelig godt bruge noget motivation efter at have løbet panden mod muren i 3 år :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej
  Jeg vil gerne til denne workshop fordi jeg er kommet ind i en lidt sort periode og jeg tror at det ville kunne hjælpe at se Annika live og høre mere om hendes historie for at komme videre. Jeg skal tabe ca 30 kg, og mangler motivation, “et los i røven” samt start på en bedre psyke.
  Mvh Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Kira
  Har delt dit indlæg på twitter, men ved ikke om det skal være på facebook, for at man deltager i konkurrencen?
  Mvh Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej..:-)

  Jeg vil rigtig gerne til denne workshop, da jeg prøver og prøver på at tabe mig men intet virker jeg vejer 85 kg burde veje 65. Så det er rigtig skidt. Er en ung pige som løber to gange om ugen og træner i fitnes. Vil rigtig gerne have hjælp men med 1000 kr om ugen til alle udgifter har jeg bare ikke råd. :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Bonde

  Hej I dejlige piger. Jeg vil gerne deltage, da jeg er gået lidt i stå, har tabt 10 kg, ønsker endnu 10. Vil gerne leve længe :-) Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ShopUSA: Fra Sugar free til sexet