Tre produkter du bør kende

To måneder til jul: Julesteming + shoppingtips til dit julehjem

Desktop5 Lisbeth Dahl afholdte et PR event for nogle måneder siden. Jeg tror ikke jeg siger helt forkert, hvis jeg påstår at det var i sensommers. Men sådan er det jo, når bladene også skal være med, da de skal forbrede tryk. Jeg tænkte, at jeg lige ville give jer nogle tips til julehygge-mekkaet Lisebeth Dahl, for deres designere er gået helt gak gak, nærmest Alice i Eventyrland gak, men sjovt og herligt er det.

Skal du have nyt juleporcelæn? Noooo problem! Hey, hvad med nogle lidt anderledes julekugler?
Nej, du er ikke skæv, det er en buddha der hænger i det træ, der. En lille abe til at brygge din julete? Aber brygger til te.

Ved du hvad, hvorfor går du ikke bare derind, og ser de mange spændende juleting, samt alle de andre nips og møbler til hjemmet? Der er så meget, at vi nok ikke ses tilbage her, foreløbig. God shoppetur. Lisbeth Dahl – klik her Desktop2 Desktop3 Desktop4

1 kommentar

  • Ja det bliver tidligere og tidligere man kommer i julestemning :-) … Jeg er selv lige kommet hjem efter besøg hos Casa & Co. som også er totalt julepyntet *love it* … det er SÅ hyggeligt … selvom vi stadig er i oktober :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre produkter du bør kende