Ida Corr album release i aften :)

Sukkerfri aften: Det skal vi ha´

bl

De fleste forbinder lørdag med den dag, man ligesom spiser det man vil. Klart nok. Det var bare vores lørdag i går, da vi var til Ida Corrs album release fest.

I dag skal Dan sætte min nye Mefa postkasse op (Update! Det bliver først i morgen, ihhh!!) og jeg glæder mig! Lige nu, er jeg den stolte hehem…ejer af en postkasse der er sat sammen med gaffa!! Forklaringen er vel at jeg måske kom til at smide nøglen væk, og måtte brække den op.

Tror vi tager i skoven i dag, og så ellers tager hul på den sukkerfri slikration jeg har liggende fra ISIS  i skabet. Ikke fordi vi skal være hellige eller noget.
-Arrrhhh, måske lidt! :) Hellige og en smule oppustede.

Hvad skal I?

IMG_4356 IMG_4358
Collages copy

Bolcher fra ISIS. Poncho fra The Hip Tee. Bananmælk er købt i Tyskland.

1 kommentar

  • Simone Gabriella

    Hej seje Kira! :) Jeg har lige set en skøn dokumentar; I Am. Kan klart anbefales! Også skal jeg ha mig lidt quinoa grød med hjemmelavet æblekompot (sukkerfri). Og måske en tur i tivoli senere, der er så hyggeligt til halloween :) Jeg har et spørgsmål, jeg har lige købt en masse quest barer. Protein barer. Kender du dem? Hvis ikke, så vil jeg anbefale dig at kigge lidt på dem, også kunne jeg godt tænke mig at høre hvis du have noget at sige om dem. De smager fortrinligt, skal jeg lige pointere.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ida Corr album release i aften :)