Must-see: Gravity

Dagens sjove udfordring: Sexet Six Pack

abs

Sæt kryds i kalenderen! 30 dage til fab abs!! Det er noget nær målet her.

I dag har jeg en hel dag i Urban Fitness med en række klienter. Den ene er en mand, en mand jeg kender, der har en mission: En Six Pack! Han skal glæde sig. En halv time-3 kvarter med blot mave og lænd. Han vil også blive kraftigt opfordret til at få en kostplan for at indfri sit mål, som er en six pack før han rammer de 50 snart.

Grunden til, at kosten er vigtig her er, at man kan træne sin mave nok så meget, men hvis man ikke spiser rigtigt, så er det nøjagtig der, det sætter sine spor {blandt andet}. Der kan meget vel skjule sig et fint hakkebræt bag det bløde ydre, især hos mænd, er det lettere at få frem.

Maveprogrammet i dag står på både statisk og dynamiske øvelser. Jeg laver dem med ham som jeg selv lavede, dengang jeg sagde til mine coaches, at min største drøm var en six pack, hvilket jeg fik :).

Ud over det, har jeg sat nogle flere øvelser på, ydermere, kører vi 4 sæt af hver øvelse. Crunch. Side planks. Incline Hip Raise. V-Up. Superman. Meget, meget mere.
TIP: Glem ikke lænden, den skal man altid træne, når man træner mave.

 

Book et træningsseminar – klik her

Book mig til træning – klik her 

 

 

 

 

2 kommentarer

  • dkira

    Enig. Men for at få en defineret mave eller en MERE defineret mave, er maveøvelser bestemt ikke en dum ide :) Søren var på kostplan og tabte sig 12 kg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siger man ikke at 70% af en sixpack skal laves i køkkenet? Synes det er meget rammende.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must-see: Gravity