Nyt: WBFF i Quebec 2014 + læs hvem min nye coach er

Must-see: Gravity

Desktop

Jeg er ikke fan af 3D. Er du? Jeg mener, det forstyrrer mig, og jeg lader mig for hurtigt distrahere, så det var med med glæde, men også en smule afventende, att jeg satte mig til rette for at se Gravity, forleden. Sandheden er, at jeg faktisk først opdagede at det var 3D, da vi skulle ind i biografen, og de delte briller ud.
Åhh NEJ, altså også! Tænkte jeg. Pis os. Skal sidde gennem en hel film med de dumme briller på, der bare gør filmen værre for mig at se.

Jeg må erkende, at det er en af de bedste film jeg længe har set, og den ville slet ikke ha været så god, var det ikke for 3D! Det var fuldstændig som at være i rummet selv, så fascinerende og smukt lavet.
Den handler om Sandra Bullock og George Clooney der farer vild i rummet. Tænk at fare vild i rummet! Det må være en vild og meget skræmmende oplevelse. Det er også det indtryk man får. Det er så heldigt, det kun er deres karakterer der bliver væk, vi har stadig de to dygtige skuespillere blandt os :).

Spændingen godt kørende hele filmen igennem, hvilket jeg er glad for, fordi jeg elsker gys og spænding. Det er ikke en gyser, btw.
Det eneste der rev mig ud af mine tanker, var da Dans stol af uforklarlige årsager braste sammen. Jeg mener, af alle de sæder i hele salen, skulle det lige ske for ham. Story of my life…og hans :). Så der sad han rigtig godt og ret skæv gennem de to timer. Han synes også den var rigtig god, og han synes heller ikke at klage over at Sandra Bullock var i topform. Sikke nogle smukke arme. Ja, den slags lægger jeg mærke til.
God, god, GOD film! Se den! Vi så den i Imperial, det kan selvfølgelig anbefales, da det er en af landets bedste biografer.

Screen Shot 2013-10-24 at 9.16.10 AM

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt: WBFF i Quebec 2014 + læs hvem min nye coach er