Seminar 2013: Backstage #hårdt #sjovt #træning #motivation #foralle #kostforedrag #TRX

BS Christiansen & jeg (samt de andre!)

bs

Her står vi, Lisbeth, jeg, BS og Julie Berthelsen
I går aftes, var jeg inviteret til John Mayer i Herning Messecenter (MCH). Jeg er jo så stor fan af John Mayer, så lykken ville ingen ende tage. Der findes ikke bedre forkælelse end de aftener i selskab med Georg (direktør) og resten af det fantastiske crew. Ikke at forglemme alle de dejlige gæster.

Jeg og Lisbeth tog derover sammen, vi har været i Herning sammen en del gange i flere forskellige sammenhæng, og i går var så ingen undtagelse.

Jeg havde så lige glemt at nævne, at jeg er vegetar, det plejer jeg ellers at sige til dem i god tid, men jeg nåede knap at sige ups da bøffen stod på bordet, og den blev lynhurtigt skiftet ud med nogle lækre grøntsagsfrikadeller :).

John Mayer er i øvrigt mægtig glad for sin guitar, hvis nogle skulle være i tvivl!!
Desværre spillede han ikke så mange af de gamle hits, og jeg sukkede længe og højt efter “Your Body is a Wonderland” og “Heartbreak Warfare”. Oh well, lyden var fab og jeg var i selskab med BS Christiansen. Sødeste, rareste mand ever! Jeg fik så mange tips om hvordan jeg kan gribe mine klienter an med hensyn til at træne dem og motivere dem. Han giver så meget mening.
I øvrigt, I skal glæde jer til et program han har lavet, der kommer til næste år, som i den grad demonstrerer hvad sund kost og træning gør for en. 

Se MCHs kommende arrangementer her: MCH

Jeg ser især frem til Depeche Mode den 29.november, for der har jeg fødselsdag!! 39 år. Pew!!

Ps.: Jeg er i Jylland…on tour. Dels for at se til egne klienter herover, dels med seminar på lørdag. Vores fantastiske træningsseminar. Der er tre pladser tilbage…klik her 

Desktop Desktop

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seminar 2013: Backstage #hårdt #sjovt #træning #motivation #foralle #kostforedrag #TRX