Happy meal!!

Squat med medicinbold: Du skal prøve det, hvis ikke du har

Screen Shot 2013-10-08 at 6.47.20 AM

Føles skønt!
Jeg kan ikke så godt lave squats, grundet min ene hofte. Derfor laver jeg dødløft, walking lunges og benpres, blandt andre, alle øvelser jeg elsker. Nu er jeg også begyndt at kaste mig over medicinbold. Det er nemlig sådan, at jeg bedre kan lave det med den, end med stang, når jeg laver squat. Så laver jeg bare nogle flere. :).
Det er virkelig godt og super effektivt til at få den røv på plads!

Skal jeg lave noget video?

Her er foreløbig en.
Bemærk video: Flerledsøvelse. Smart, ik?

Join vores træningsseminar – klik her 

Book mig som din træner – klik her 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy meal!!