Hvordan får jeg Opi ind i denne her bil?

Happy meal!!

Desktop1
Kvinde på farten, pas påååååå! (link) Isis produkterne har ramt Solbakkevej. Synes I det her er meget? Så skulle I se hvor meget jeg havde med på tv optagelser, forleden. Ikke kun til mig, men til at dele ud blandt de glade produktionsfolk. De blev rigtig glade for den lille overraskelse. Jeg havde arrangeret at en bil skulle trille op med læsset fyldt, så vi alle kunne få lidt sundere alternativer til slik. Det er ofte sådan, at på produktioner er der masser af hurtige kulhydrater, og med det i tankerne, tænkte jeg, at de skulle have en overraskelse. Jeg tog jo ikke ligefrem slikket fra dem, jeg gav dem bare et ekstra valg – et godt et :)

Som det ses…
Jeg har tanket op – big time! Jeg løber ikke tør for snacks, og jeg gør ikke noget dumt som at hoppe i Mars Bar fælden, for jeg har da det her. Isis produktliste og forhandlerliste her
:)

Jeg er ikke ambassadør for Isis, men jeg er ambassadør for (link) Olivers Petfood, så selvfølgelig er der også happy meal til Opi. 

Husk at tilmelde din hund til Årets Hotdog på Olivers side. Du kan klikke på linket øverst. 10.000 kroner i præmie. Cool cash.

IMG_4037

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan får jeg Opi ind i denne her bil?