Fandt en pakke Oreos + træningsupdate

Træning med Bryan Rice

IMG_2080

Sangeren Bryan Rice og jeg, har trænet sammen tre-fire gange nu, i ca. 5 uger. Ud over det, træner han selv en gang om ugen. Fik jeg nævnt i farten, at jeg er hans personlige træner?
Han har også fået lagt en kostplan af den alletiders, dygtige Henrik Duer, der mener at han har for høj en fedtprocent, hvilket hans graf på en top – dyr – tjekket – pro fedtmåler også indikerer.
Jeg har lavet hans træningsplan, en hvor vi har mest fokus på overkrop. Vi laver flerledsøvelser samt øvelser, der tager hensyn til Bryans lænd, som er den heldige indehaver af en ekstra lændehvirvel.
Bryans ben og baller ser ret godt ud, og der skal der egentlig bare være fokus på vedligeholdelse. Han er stærk og muskuløs i den afdeling.
Bryans arme er allerede begyndt at tage form, og han har tabt sig i fedtprocent. Juhuuu! Det går i den helt rigtige retning.
Senere på året, eller i starten af det nye år, laver jeg et splitprogram til ham, så han træner evt. overkrop een dag og underkrop en anden, i alt fire dage om ugen.

Jeg skal træne ham de næste fem måneder, så det bliver spændende at følge hans udvikling, og den vil jeg selvfølgelig skrive om herinde også.

Udfordringen med Bryan er i øvrigt, at han er intolerant overfor gluten. Det bliver en udfordring i forbindelse med hans diæt. I kan følge hans glutenfri madblog her. Spændende og lækkert. Drengen kan jo lave mad! Især kager, jeg har smagt en, det er søde, gode sager, siger jeg bare! 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fandt en pakke Oreos + træningsupdate