Fitness program Jylland/Fyn: Jeg kommer til dig - meget snart!

Fandt en pakke Oreos + træningsupdate

4355590195_5809c95fcc_z

Fandt lige en gammel pakke Oreos. Jo, jeg spiste dem. Alle.
Nå, jamen så er det jo godt der altid er mandag. Mandag er go! Den er go, fordi der kan man sige til sig selv:
Jeg starter igen.
Den der pakke lå i skabet. De var ved at være en smule bløde. Havde købt dem til Dan i sin tid – altså for et par uger siden – for at gøre ham glad, fordi han var lækkersulten og ikke gad rejse sig. Mig, jeg tog ned og købte hans favoritsnacks og kom helt glad hjem med dem. Seriøst, han kunne ikke ha set mere ligeglad ud, så jeg blev drønfornærmet, og gemte det hele. Da han et par timer efter ville have det jeg havde købt, lod jeg som om jeg ikke aaaanede hvor jeg havde gemt det.
Tror ikke lige han orkede at tage kampen om kagerne, fordi jeg lignede nok en, der slet ikke var i humør til at dele NOGET som helst med ham og hans dumme, utaknemmelige jeg. I stedet smagte jeg selv lidt på sagerne.

Tænk, så gik jeg rundt her i dag, og satte ting på plads, og hvad fandt jeg? De snacks jeg havde gemt til ham. Han er her ikke, ellers havde jeg jo selvfølgelig givet ham det.
NOOOOOT!!!!
Ja, ja, jeg er lidt barnlig!

Jeg er selvfølgelig kke længere mobset på Dan, i stedet har jeg besluttet at det er
Maschas skyld. Jeg blev mega lækkersulten over et billede hun sendte med Hollies fødselsdagskager. Jeg kunne ikke komme til Hollies fødselsddag i dag, så da jeg fandt de der Oreos, løb mine tænder allerede meget i vand.
Undskyldinger er der altså nok af, ikke? :)
Jeg har egentlig ikke dårlig samvittighed, fordi jeg mener man skal nyde at “snyde”.

Nu til noget andet, og meget mere sjovt end at spige kager.
I morgen skal jeg træne Bryan Rice så han kan få nogle gode, muskuløse arme.
Skal nok lige tage nogle billeder. Derudover skal jeg selv træne. Jeg er blevet super gode venner med benpres maskinen igen. Den kedede mig ellers i en periode, men nu er jeg ret flittig med den. Jeg laver seks sæt, med to forskellige fodstillinger for at ramme forskellige områder. Det kan mærkes siger jeg bare.
Jeg har meldt mig ind i Urban Fitness, forresten. De er så søde der, og så ligger det dejligt og særligt sætter jeg pris på, at det er nemt at parkere. Det ligger i starten af Amager.

Jeg er færdiguddannet som personlig træner nu, mangler lige eksamen. Nu starter jeg snart på kettlebell uddannelse og kostvejleder uddannelse. Er lidt træt af, at jeg må sende de klienter der vil have kostplan over til nogle andre jeg samarbejder med. Vil jo gerne selv lave alle forløb.

Jeg træner en masse klienter lige nu, hvilket er super, for jeg føler mig som en fisk i vand. Det er helt genialt, lige mig. Men det ved I jo.
Jeg er i øvrigt booket op helt frem til 1.november, så hvis I skal ha timer i november, skal I booke nu – klik her

Kh. Kira

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness program Jylland/Fyn: Jeg kommer til dig - meget snart!