Protein pandekage

TRX, kost og vægttab: Need to know!

Desktop1

Så er det da på tide tror jeg, at jeg lige får presset ind, at jeg faktisk får hele to mænds opmærksomhed den 12.oktober på vores årlige trænings og kost seminar.

Ikke kun mig, også dig! Du får glæde af disse to dygtige mænd, der kommer med need to know viden for dig, som gerne vil træne uden af at være i tvivl. Det er for dig, der gerne vil vide hvorfor og hvornår du skal putte hvad i munden for at tabe dig, blive stærkere, når du træner eller bare vil holde din krop ved lige hvor den er nu.

Henrik Duer, leder af uddannelsen fitness-uddannelser.dk som jeg selv går på. Jeg er lige om lidt færdig som personlig træner, yay! Jeg kan i øvrigt bookes her. Henrik kommer en time og taler om kost og vægttab. Henrik er bredt kendt for sit engagement i programmet Ekstrem Fed på TV3. Du kan besøge hans blog her.

Ole Cosmus mødte jeg i forbindelse med undervisning på min uddannelse i TRX, kettlebell, medicinbold og generelt funktionel træning. Han er så dygtig og inspirerende, at jeg simpelthen mente, at han ville være noget af et emne at have på listen! Heldigt for mig, sagde han ja :). Ole er træner i Welcome i Hellerup, hvor han har et hold om ugen i TRX. Ole vil give jer tips til de absolut bedste TRX øvelser, dem de laver i militæret, han viser jer teknik og lader jeg prøve kræfter med øvelserne selv. Vogt dig, det er både sjovt, hårdt og udfordrende. Er du allerede i gang? Jamen, så er det her jo din mulighed for at blive endnu klogere.

FYI, det der TRX: AV! Det er altså så godt og jeg er blevet kæmpe fan!

Nå, her er lidt om Ole (eller meget, han er nemlig ret så erfaren!)

Seniorsergent ved Den Kongelige Livgarde, herunder uddannet militær fysisk træner på niveau 4. Jeg har over 28 års erfaring med militær fysisk træning.
Trænerrelavante kompetencer:
– Level 4 Military Physical Trainer
– Level 1 IKFF Kettlebell Trainer
– Level 2 Kettlebell/Girevoy Sport (GS) IUKL/IKSA Trainer
– TRX (Total Body Resistance Exercise) Suspension Trainer
– ACE/FISAF Personal Trainer
…og meget, meget mere.

På billedet bruger Ole en Ladder fra mobilefit.dk

Ud over det, så har I jo Helle, Linda og jeg ved jeres side. Alt i alt, så får I en god værktøjskasse.

Screen Shot 2013-09-21 at 6.53.43 PM
Foto: Lokalavisen.dk
De andre dage, ud over den 12.oktober, vil I også få samme program, bare med erstatning af Ole og Henrik.

BOOK JERES BILLETTER HER eller læs mere samme sted, før du booker. Jylland, Sjælland, Fyn.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein pandekage