Den vigtigste muskel: Ved du hvad?

EyesLipsFace: Det ER faktisk billigt at se godt ud

Screen Shot 2013-09-15 at 12.21.05 PM
Den eneste makeup jeg bruger for tiden er e.l.f. Ikke alene tester e.l.f. ikke på dyr eller bruger dyrehår i deres makeup børster, men det er også lige så godt som det er billigt. Man fatter slet ikke, at så god makeup kan være så prisvenligt.
Jeg elsker for eksempel deres bronzers og blushes, samt deres foundation, ja, jeg kunne blive ved! Den blush jeg bruger, har lidt shimmer og highlight effekt hvilket afgiver et look der ser sundt og upbeat ud.
En foundation koster omkring 60 kroner ikke 600 kroner men 60!!! Den holder meget længe da man ikke skal bruge så meget, med mindre man smider den på gulvet selvfølgelig, som jeg gjorde.
Jeg hører rygter om at de snart bliver lavet på tuber, så er chancen bestemt mindre for at man står med et halvt ansigt dækket til og makeup ud over hele gulvet.
:)

e.l.f. Danmark

Shop e.l.f. her

INSPIRATION // KENDTE: klik her 

Læs mere om e.l.f. og dyrevelfærd her

IMG_3813

IMG_3811
IMG_3828
Desktop1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den vigtigste muskel: Ved du hvad?