Ny favorit til ben/baller: Hip abductor som du måske ikke har set den før

Rastløs i fitness centeret?

IMG_1390

Er du træt af at træne uden formål og mål? Det føles som total fiasko, at finde vejen til fitness centeret for NU skal det altså være…for derefter at stå og kigge på maskinerne, gå lidt rundt, træne på må og få og til sidst gå hjem uden følelsen af, at der virkelig blev udrettet noget her. Det var så lige en time du tog ud af dit liv, du aldrig får igen. Spild af tid.
Grunden til at man uddanner personlige trænere, er fordi der er visse ting der skal være på plads før at man får sin træning til at give effekt. Det er fedt når det kan ses at der bliver arbejdet. Og tro mig, det KAN ses, hvis blot du træner rigtigt.

Rigtigt. Jamen hvad ER det? Er det hvordan man hiver i maskinerne? Hvor ofte man laver øvelserne? Frivægt vs. maskiner? Hvordan man står eller sidder? Hvor tit man skal træne? Hvordan man trækker vejret eller presser sig selv? Ja, det er noget af det, men det kan simplificeres, så selv de mest træningsforskrækkede kan følge med :) Det er derfor vi holder seminarene. Fordi med ti tips eller deromkring, kan du ændre hele din træningsholdning, form og formål. Det er vildt fedt, at gå ind, gøre det, sige av, og gå igen. Forfra. To måneder senere? Armene er blevet flottere, røven mere stram og maven fladere.
HVIS altså du gør som vi foreslår og ellers har din kost på plads.
Pew! Det er ikke helt håbløst, heldigvis!

Du kan booke seminar i Jylland, på Sjælland og på Fyn. Du skal blot klikke der, hvor du gerne vil være med. Klik her først og fremmest. 

Håber vi ses :)
Ps.: Tjek min seneste øvelse. 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny favorit til ben/baller: Hip abductor som du måske ikke har set den før