Inez og jeg: Discovery SBS media launch

Opi, den hotteste dog in the hood – skal hun vinde Olivers hotdog konkurrence?

Opi spurgte mig om hun måtte deltage i Olivers Hotdog konkurrence og det sagde jeg selvfølgelig ja til. Hun er en af de hunde der ikke forlanger meget og jeg under hende en sjov oplevelse.

IMG_4015Kys til skattemus! Også mod ens egen vilje :)

Opi er en grand danois på nu fem år, som jeg overtog for to år siden, fra en sød familie hvor den anden grand danois i huset ikke helt kunne leve op til Opis mange krav. Kravene var også til tider høje. Der skulle serveres for hende, han skulle dele sin seng med hende, han skulle ikke bryde sig om at lege med sit legetøj alene. Der var mange ting. Familien så sig nødsaget til at finde et nyt hjem til Opi efter en hundespykolog/terapeut havde været inde over i noget tid. Det var synd for alle. Især Opi, som jo blev skuffet igen og igen når hendes (urimelige) krav ikke kunne indfries uden ballade.

IMG_4057
Her gik jeg rundt i min egen verden med to katte og ingen hund. Jeg skulle heller ikke ha en. Lige indtil at der ploppede en mail i min indbakke fra nogle mennesker fra Dyreværnet, der havde fået den fra nogle andre. Grand danois søger hjem.
Det måtte jo være skæbnen. Jeg har altid gerne ville ha en grand danois. Og nu stod hun der så fin og manglede et hjem.

STEM PÅ OPI HER ♥

Meld din hund til konkurrencen her:
OLIVER´S HOTDOG 2013
-hvor du kan vinde hele 10.000 kroner kontant. Eller din hund kan :) 

Det foregik sådan at jeg fik Opi på prøve fra familien nogle gange. Kattene skulle også lige acceptere hende først.
Til sidst, begyndte Opi at løbe efter min bil når jeg kørte, og så var vi  jo nok alle klar over, at der skulle tages en beslutning. Kattene havde givet hende tæsk nogle gange, hun tog det ret pænt.
Ja, nu sover de sammen.

Læs alt om at deltage her, vinderen trækkes den 12.oktober, så sæt i gang, hvis du har en dejlig hund 
Man man vinde et års forbrug af Olivers hundefoder eller endnu bedre: 10.000 kroner hvis ens hund vinder:
Screen Shot 2013-09-08 at 11.26.06 AM

Familien var kede af, at skulle sige farvel til hende, det gjorde ondt i maven og det forstår jeg så godt. Vi har holdt kontakten ved lige og Opi bliver også passet hos dem i ny og næ. En uges tid går fint, men så heller ikke meget længere.

Nå, men en grand danois fylder utrolig lidt i forhold til hvad man tror. Den er jo så stor!
Hun er så lidt krævende, godt opdraget fra sin tidl. familie og utrolig godmodig. Kærlig, social og beskyttende. Jeg kan til hver en tid anbefale en Great Dane, for det er lige hvad det er. Elegant væsen kombineret med en lille Klods Hans. Hun er aktiv men ikke sådan at hun insisterer på at blive gået med kl. 7 om morgenen, nej det kan sagtens vente.

Her har Opi fået mad fra Olivers med postmanden. Man kan jo slet ikke vente! Åbn så!
Desktop3

Desktop4

Sponsoreret Indlæg

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inez og jeg: Discovery SBS media launch