Yolo!!

Inez og jeg: Discovery SBS media launch

Inez og jeg indtager (alle) madbordene til den store fest som Discovery afholdte i forbindelse med, at Discovery har købt SBS og fordi de havde en masse nye programmer de ville fremvise fra den kommende tv-sæson.

IMG_1273
Der var mad fra alle verdensdele nærmest. Der var også masser af mennesker jeg ikke har set i lang tid og den perfekte lejlighed til at pleje mit netværk. Næste uge, har jeg møde med blandt andet SBS´ programchef om nogle forskellige ting. Ikke at der er noget i støbeskeen, men de er interesserede i at finde ud af, om der kunne blive det. Det er jeg sådan set også.

Der var også en elefant til stede og alle der kender mig der var på stedet, var nok glade for, at jeg kom senere end planlagt, så jeg ikke nåede at lave en lille scene over det scenarie. Jeg kunne forstå på dem jeg talte med, at den hyggede sig med en skål peanuts og spiste af træet den stod ved. Alt var ret stille og roligt og ikke som en heftig nat foran Simons. Jeg er dog stadig dybt uenig i, at bringe dyr som elefanter i den situation. Den hører til på savannen.

:)

1 kommentar

  • Nanna Højberg

    Søde Kira – jeg kunne ikke være mere enig i din udtalelse/sætning “Den hører til på savannen”. Respekt og god aften til dig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yolo!!