Jeg har besluttet mig for at...

Photobox: Vind luksusrejse til Mallorca ☼

980

Åhhh, gid det var mig. Sidder her og drømmer mig væk til et varmt sted. I stedet, er jeg i skole og kigger ud på regnen. Det har været en fantastisk sommer i Danmark, det er længe siden, jeg har nydt den så meget!
Drømmen om sol og sommer kan blive virkelighed for nogen…
Jeg udlodder nemlig:
Badeferie til en værdi af 10.000  kroner!
Fly og ophold, ren forkælelse.
Alle billederne fra ferien kan vinderen jo så passende sætte ind i en selvdesignet billedbog til en værdi af 149 kroner som du får gratis bare for at deltage.

Besøg PHOTOBOX for at deltage, klik her 

 

Sponsoreret indlæg

 

2 kommentarer

  • Spørger man mig, så er Mallorca den bedste ferieø i Europa. Der er bl.a. fantastiske strande over det hele. Vi har været der fire gange de seneste fem år, og har besøgt mange af strandene. Favoritten er nok Cala Formentor. Palma de Mallorca er også en dejlig storby, masser af kultur og super spisesteder, ikke mindst de små lokale tapas-barer i de små stræder. Jeg ville da gerne vinde… :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Barnett

    Fedt. Har ikke været på ferie i år og ville nyde en tur til Mallorca. Tager gerne dig med Kira

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har besluttet mig for at...