Tju hej hvor det går! Seminar er oppe og køre og i hele landet

Speaker: Genial til træning – læs her hvorfor

techchic

Cableman.dk gjorde det lige en tand sjovere at træne væk fra centeret. Denne her højtaler fra Libratone kan man klæde på alt efter humør og decor, da den kommer med tre forskellige farver sleeves. Hvis ikke man er til gul og pink, kan man vælge en Libratone højtaler med nogle andre farver. Man kan også købe flere sleeves separat, hvis man er helt nørdet.
Den er virkelig effektiv og rigtig god lyd. Det ved jeg, for min kæreste der er musiker, testede flere forskellige og valget faldt på denne. Ikke at man skal være Einstein for at høre det, men nu hvor han ved så meget om det, lod jeg ham teste en variation.  Den er transportabel og trådløs hvilket gør den genial til træning i hjemmet og helt generelt. Jeg synes det er smart for så kan jeg høre musik og træne hvor jeg vil når jeg ikke er i centeret. Jeg skal ikke gøre det i det rum hvor højtalerne står og jeg skal ikke flytte rundt på ledninger.
Sæt wifi til, og du kan høre musik via din iPhone. Rigtig højt endda, alt imens du transporterer den rundt. Du kan også høre via computeren.
Der er usb stik i, så kan man samtidig lade batteriet op på sin telefon eller sætte den til andre steder.
Jeg skal nok lige lave en video :).
Man kan vælge mellem Libratone Zipp Classic eller Funky Collection lige med hensyn til denne her slags. Ellers er der meget at vælge fra på deres hjemmeside, cableman.dk

 

Hvad synes I?

Desktop

IMG_3926IMG_3932IMG_3936

Cableman.dk 

 

Sponsindlæg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  • Tina

    Jeg hører tit musik på badeværelset men højtalerne er jo ikke perfekte på en iphone. Den er rigtig fin :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael

    Ret fede, har selv kigget på dem da jeg synes det er smart man kan bruge dem trådløst.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tju hej hvor det går! Seminar er oppe og køre og i hele landet