Følg dyrenes skæbne: Serie på TV3 om Dyreværnet

dv

Måske har du allerede hørt det, Dyreværnet har fået deres egen tv-serie. Hvor sejt er det lige! Der er masser af grunde til at følge med, og jeg kan afsløre efter at have set det første afsnit, at det byder på tårer, smil, overraskelser og meget mere. Man bliver klogere på dyrevelfærdsarbejde og man ser hvor meget dyrene egentlig betyder for de frivillige/ansatte på stedet. Ikke mange ved det, men Dyreværnet arbejder ufattelig hårdt på ikke at aflive raske dyr grundet pladsmangel, som desværre er virkeligheden på mange internater. Med andre ord: De afliver ikke dyr der er raske nok til videreformidling.
De sætter også dyrene i plejefamilier, så de ikke står på internatet i flere måneder.
Ud over, det tager de også i mod anmeldelser om mishandling fra bekymrede dyrevenner. Desværre er antallet af anmeldelser steget, det kan være fordi at folk er blevet mere bevidste, krisen kradser i Danmark, folks hang til brug og smid væk rammer dyrene, med mere.
Du kan se med på TV3 den 4. september kl. 20. 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *