Første anmeldelse af min træning:

Screen Shot 2013-08-27 at 9.53.47 PM

“Jeg var til min første træningstime med Kira i går, og wauw siger jeg bare!

– Kira er virkelig dygtig og super motiverende at træne sammen med. Der udover er hun god til at presse en til at presse sig selv, og føle at man virkelig får noget ud af sin træning, samtidigt med at hun korrigerer så teknikken sidder lige i skabet. Og ja, så er hun bare super sød og venlig at tilbringe tiden sammen med i et trænings lokale.

Nu glæder jeg mig til at modtage det tilrettede program, så jeg selv kan give den gas i mit lokale træningscenter, inden jeg skal “tæskes ” igennem næste gang af Kira. 

Jeg kan helt klart og meget varmt anbefale at booke Kira Eggers

– Tak, Tina :)

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *