Personlig træning + kostprogram til dig

Spiseforstyrrelser & træning

binge-eating
Kære alle,
Jeg får regelmæssigt henvendelser fra piger/kvinder har haft en spiseforstyrrelse hvor af nogle af dem stadig får tilbagefald eller døjer med andre afhængighedsformer, der beder om min hjælp til enten træning, kostplan eller begge dele.

Jeg har stor sympati for hver enkelt, og ville af hele mit hjerte ønske at jeg kunne hjælpe, men det kan jeg ikke.
Jeg er ikke uddannet til at tage mig af syge. Jeg er ikke helbreder, terapeut eller noget i den stil.
Jeg er nyuddannet i fitness genren. Jeg har overhovedet ikke erfaringen til at kunne tage mig af en person der i talende stund lider under en sådan lidelse.

Hvis det er dig, og du læser dette, så gør det mig ondt at du er i den situation du er i, eller har været og jeg håber for dig, at du får den rette terapi, hjælp og rådgivning så du kan gå et dejligt, rigt liv i møde :).
Kontakter:

Overeaters Anonymous  (Den tredie spiseforstyrrelse)
Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade

2 kommentarer

  • Janni

    Hej Kira,
    Jeg synes det er fantastisk at du anerkender at nogen af os har lidt større problemer end “bare at skulle tage os sammen”, det er rart ikke bare at få den smidt i hovedet.
    Men har du kigget på OA’s hjemmeside? Til at starte med lyder det meget fornuftigt, lige indtil at de begynder at snakke om at man skal indrømme sine fejl overfor Gud, og at man skal lade ham om at fjerne disse karakter brists – Jeg ved ikke helt om det er en joke jeg skal grine af, eller om det er en kristen sekt forklædt som hjælp til overspisere ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlig træning + kostprogram til dig