Spøgelsesprogram på TV3 Puls

Personlig træning + kostprogram til dig

Nu er dagen kommet hvor jeg kan tage i mod jeres ønsker. Det glæder mig at jeg stik mod forventning faktisk allerede nu, kan hjælpe jer der har skrevet til mig i håbet om en lidt større pakke end jeg hidtil har kunne give.

Det jeg kan gøre nu:
Give jer styrketræningsprogram + kostplan og opfølgning af begge.

Det jeg kan fra den 1.november, 2013 er:
Kostplan, personlig træning, styrketræningsprogram og opfølgning.

Det er sådan, at jeg har slået mig sammen med en ekstern konsulent til at udarbejde kostplan, en som jeg fuldt ud stoler på, og selv ville bruge hvis det kom til stykket.
En kostplan koster mellem 1500 og 1800 kroner.

Et personligt træningsforløb har jeg ikke prissat endnu sådan helt konkret, da jeg tror der er en række forskellige modeller jeg kan benytte mig af, derfor hvis du er interesseret i at få personlig træning, bedes du henvende dig på mail os@dkira.com.
Personlig træning indebærer naturligvis også et personligt træningsprogram.

Du kan også selvfølgelig få begge dele i en pakkeløsning, hvilket må siges at være det mest optimale for dem, der ikke selv er så bevidste om kostens rolle i forbindelse med opstramning, vægttab, skulpturering og så videre.

Fra den 1. december 2013 er jeg uddannet både med henblik på at kunne lægge kostplaner og personlig træning.

Læs mere her

Derfor kort sagt:
Skal du have styrketræningsprogram + kostplan er jeg klar.
Efter 1. november kan jeg være din personlige træner også.
Efter 1. december bruger jeg ikke længere en konsulent til kostplan man laver den selv.
:)

Book nu: os@dkira.com
klar

1 kommentar

 • Nadia Winther

  Hej Kira!
  Først og fremmest stort tilykke med din nye ‘stilling’ som personlig træner og for hvordan du har præsteret at forvandle din krop! Du er en stor inspiration!!
  Til noget helt andet, så er jeg igang med at tage en uddannelse der har specialet ‘fitness management’ og har selv været igennem et større vægttab.
  Vi står og skal til at finde praktik pladser til sommer, og så tænkte jeg om jeg evt. kunne komme over til dig og komme under dine vinger eller i så fald om du måske kunne anbefalde nogen jeg kunne komme i praktik hos som også er personlig træner? :-)
  Håber meget på at du vil svare på denne besked.
  Mvh Nadia Winther

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spøgelsesprogram på TV3 Puls