Farvet brød: Hvidt brød er brunt brød

Kultur-kusserne på farten

Jeg blev for nyligt gjort bekendt med at jeg er bandlyst fra Norwegian Air fordi min blog er for fræk. Jeg ved ikke hvor de har det fra. Selvfølgelig kan en overskrift som den ovenstånde måske godt opfordre til censur, men det er nu meget uskyldigt.

Inez og jeg er rigtig gode veninder. Hun er en dejlig veninde af mange forskellige årsager. Mest af alt er hun uselvisk og så sød til at være der for andre. Så er hun mega klog og god at snakke med.

Jeg har mange dejlige veninder heldigvis og jeg ser frem til at tilbringe mange gode år i deres selskab.

Her er lidt billeder fra vores kultur-kusse event i dag. Inez og jeg, er sådan nogle der gerne vil ud og se nogle ting – og hinanden naturligvis. Vi har valgt at slå det sammen, og næste gang er det min tur til at vælge. Jeg ved allerede hvad vi skal. Vi skal male på porcelæn.

Her er vi til Sandslot Festival på Havnegade.

Desktop1

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvet brød: Hvidt brød er brunt brød