Speed rope fra hit serien / casall

20130822-180334.jpg

2 kommentarer

  • Julie

    Haha det er sjovt. Ikke en eneste kommentar på de sidste rigtig mange indlæg du har lavet. Det kunne være du skulle til at overveje om det er fordi folk ikke gider læse om din træning mere. Du kan da ihvertfald tænke over det går et eller andet galt for dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • dkira

      Julie eller Torben eller hvad du kalder dig når du kommenterer herinde (jeg kan se dit ip nummer) nu skal jeg fortælle dig lidt om trafik:
      Jeg har i gennemsnit 10.000 sidevisninger om dagen. Mine brugere bruger 1.93 minutter på min side per besøg. De besøger også 2 sider hver gang de kommer ind. (Læs: Loyale brugere). Jeg har over 1000 unikke besøgende om dagen. Derudover har jeg i øvrigt i gennemsnit et spons indlæg om måneden. Alle mine fitness bookinger kommer via min blog. Din kommentar er vist vældig overflødig og reelt bare meget infantil. Hvis ellers du ved hvad det betyder. Jeg er ikke en type der udleverer mig selv på min blog i en særlig høj grad og jeg blogger ikke fire gange om dagen. Jeg deler den heller ikke altid på FB eller på min fanside og jeg har heller ikke et privatliv der er særlig interessant for brugerne. Find en anden faktuel fitness blog i Danmark med samme tal, så kan du komme tilbage.
      Kira

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *