Libratone Zipp: Hvad skal jeg dog vælge? Hjælp!

højtalere copy

Jeg har noget træningsudstyr på kontoret, fordi jeg ikke altid når ned for at træne.
Jeg har blandt andet en vægtstang, håndvægte, nogle elastikker, en måtte, mm.

Akustikken her har ikke været så god, men så er det jo godt at Dan er så god til lyd, at han har sat nogle absorbenter op. Det har vi besluttet skal fejres med nogle fede højtalere som vi kan sætte til vores macs, så kan blive sådan rigtig motiveret når jeg går i gang. DR. Phil fungerer bare ikke så godt til træning, så ham må der skrues lidt ned for, og så op med Dr. Dre :)

Jeg ved bare ikke hvad det skal være for et sæt af disse? Vi har slået os fast på et af disse sæt og i begge er der tre farver i, men skal det være funky eller classic? Funky er den med farverne selvfølgelig :)
Jeg fandt dem på en side der heder cableman.dk og de er af mærket Libratone. Librarone Zipp Collection, enten Funky eller Classic som sagt.
Hvad synes I? Jeg er personligt vild med farver, men det kan måske også blive for meget.
De har mange fordele, men dem gider jeg ikke remse op, I kan læse dem her. Dan har testet dem i en anden butik og der var de altså et hit.

1 kommentar

  • Sigrid

    Jeg kan bedst lide funky. Synes de er rigtig fede :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *