Ville det være upassende...

Drømmeringen!

Hvor er den bare smuk. Jeg gad så godt være en smule utraditionel og have en vielsesring lavet af sort guld. Hvad tror i denne her koster?

Desktop7 copy

6 kommentarer

 • CF

  Bør sikkert ikke sige det, men den kunne måske godt være lidt af en skidt samler, når den ikke er lukket ind mod huden. Eneste ting jeg ku være loren ved…men hey den er fed stadigvæk! Men på den anden side, åbningen gør man kan rense den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Noget andet er, den er måske lidt dum, hvis det sorte bliver slidt af. Det ved jeg faktisk ikke om det gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CF

  Hmm et sted mellem 13.4474 og 18.922 kr :)) Virkelig et fund! No sh#t den er sindssyg cool. Og også om 20 år. Speciel uden at være sær….klassisk uden at være kedelig – og fin detalje med hjertet under stenen.
  Så dig gå rundt og kramme et bryllupsmagasin til Maschas loppemarked, lidt sødt ;) Ville have sagt tillykke, men blev en kende Star-struck (og du lignede heller ikke en der ville sludre lige der) Så hermed kæmpe tillykke i stedet. Med sådan en ring i spil ku man helt selv fristes til at blive gift med mandsen…(efter 13 år tsk tsk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Den koster under 5000 på etsty.com :) Tak for tip i øvrigt med ringen. Hihi, tak! Jo jo, jeg er altid klar på en sludder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • CF

   Hæhæ, så må Mascha købe vildt og sælge vildt, så kommer jeg fluks og siger Hej :))

   Jeg så ringen på deres hjemmeside, tror dem jeg fandt af samme model havde større sten, ergo højere pris. Ville selv være bedre tilpas med ring til 5000 end 20.000 kr. Jeg har selv en smuk, klassisk prinsessering købt på ferie i Qatar. Jeg er lidt træt af den for de små arme der griber om stenen har nu to gange hængt fast og er knækket af. Rimelig dyrt at reparere. Så har truet kæresten med at næste gang det sker, så får jeg den smeltet om til en alliancering, hvor stenen(e) ligger nede i guldet…. Det kan kun være mere praktisk i hverdagen :D
   Dejligt at farmor nåede at se opleve du blev godt afsat <3 Det må man glædes over, når det andet savn træder lidt i baggrunden. Jeg er ked af mine bedsteforældre aldrig nåede at møde mine børn, de ville have revnet af stolthed og kærlighed. Men så må de jo passe på os og kende børnene fra, hvor de nu er…
   Danskere er sgu så fesne. Næsten alle mine veninder er kommet: Øh, vi giftede os på rådhuset for to år siden, synes lige vi ville fortælle det nu…GAAAAB.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Jeg kender mange der ikke har friet eller er blevet friet til efter mange år, vi er ikke så traditionelle her i DK åbenbart. Men Dan ønskede at fri til mig før min farmor døde, så hun kunne få det af vide. Hun havde kræft. Nu er hun så gået bort hvilket jo overhovedet ikke er en glædelig nyhed.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ville det være upassende...