Stop tyven!!

Bryllup

Desktop1Min kæreste har friet til mig. Unreal og så alligevel ikke, for vi er jo bare som skabt for hinanden på alle mulige måder. Vores største styrke ud over det man normalt forbinder med kærlighed, er at vi ikke har noget ønske om at lave om på hinanden, og at vi er lige barnlige, og sikkert altid vil være det. Altså barnlige som i at vi griner af de samme fjogede ting og bare godt kan lade de voksne om at være for seriøse.
Nu sidder jeg her, og er helt bims over alle de ting som kommer med et bryllup for ikke at tale om et ægteskab.
Overvejer at lave en kategori herinde der hedder Bridezilla :)

Hvordan Dan friede, hvor og hvad jeg fik, vil jeg holde for mig selv, fordi jeg synes alligevel det er en privat sag som kræver at blive respekteret og værnet om.

Jeg kommer til at skrive om projekt bryllup løbende, (kategorien er nu døbt “bryllupsplaner”) både hvad angår at komme i form til et bryllup, planlægning, drømme, mad, ønsker, forestillinger, frustrationer, design, og så videre.

Jeg lader det ikke dominere bloggen, men jeg vil meget gerne høre om jeres erfaringer på godt og ondt.

Vi kan starte med:
Indendørs / udendørs
Kirke / hjemme
Sommer / vinter {nok det første}
Do+s / Dont+s

Hvad er jeres erfaringer?

9 kommentarer

  • Charlotte

    Stort tillykke!
    Har lige været til bryllup. Kan sige man skal passe på med at have for stort tidsrum mellem vielsen og festen, medmindre gæsterne har mulighed for at tage hjem imens. Jeg var med ude og tage brudebilleder så jeg var godt underholdt, men de andre havde siddet på en trappe og ventet over tre timer ved festlokalet (mener vielsen var kl 11 og middagen kl 17). Trods solskin, drikkevarer osv. tog det meget af energien fra dem, som jeg ellers havde troet ville danse hele natten.
    Bryllupskagen til receptionen er super. Folk er sultne, og folk der kun er inviteret til “globryllup/reception” får også en oplevelse med.
    Middag kl 17 var smart fordi man blev tidligere færdig med middagen, og så er der mere dansetid…
    De havde hyret en bartender. Rigtig godt med seks forskellige lækre drinks som folk får drukket op, fremfor et tons sprut der er lige til at hælde ud fordi folk ikke kan blande ordentligt. En hurtig bartender er så en fordel, hvis drinksne er for avancerede gider folk ikke stå i kø.
    Jeg synes natmad er en total partypooper. Altså det er tre timer siden vi har spist og der er endelig gang i festen. Hvorfor tænde lyset for at æde hotdogs? Det kan serveres kl 7 om morgenen, men 2-3 tiden forstår jeg ikke.
    En god fotograf under middagen/dansen glemmer man ofte. De små sjove øjeblikke og godt lys så det ikke bare er alle personer to og to med kæmpe blitz knaldet lige i hovedet :)
    Apropos fotos er det fedt at tage parbilleder ved receptionen, så man har af alle de fine kjoler bagefter og er sikkert på at have et billede af alle gæster. Men det kræver selvfølgelig noget Organisering og der er et godt sted til baggrund osv. Men det var lige hvad der stod klarest efter det bryllup jeg lige var til :))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • http://annsofey.wordpress.com/

    Nu er jeg jo ikke selv gift eller noget men finder det hele meget romantisk ! Jeg er ret bidt af de amerikansk traditioner hvor man bliver gift udendørs i baghaven, eller på et gods med en stor park hvor festen også kan holdes. For at det kan ske skal det jo selvfølgelig være om sommeren men det er jo også mest romantisk og bedst, så er man da i hvert fald sikker på at det ikke er vejret som forhindre at folk kan komme. Der udover er det vel bare at anskaffe sig en planlægnings bog med hvad angår traditioner og menu og sådan.
    I hvert fald STORT TILLYKKE til jer !!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Åååååh, tillykke! Du blir den smukkeste brud med den lækreste mand – perfekt par!!!! Kæmpe tillykke med jer!!! Det blir så flot – godt – perfekt!!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

    Stort tillykke – synes det er godt du vælger at holde detaljerne for dig selv, da det jo er meget privat! Vores forlovelse var den største dag og dernæst bryllupet, da det jo netop var meget intimt!
    En af de bedste ting vi gjorde var at få alle gæster fotograferet på kirke trappen samlet efter vielsen (vi er ikke typerne der har kæmpe bryllups billeder hængende af os selv) men netop det billede af os alle er forstørret! + jeg fik lavet mit hår så det ikke var for “dullet op” så jeg idag kan kende mig selv på billederne! (Halvvejs til kobberbryllup)
    Prioriter musik, det gik i vasken for os! Pøj pøj og nyd det!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Connie

    STORT tillykke med frieriet/bryllup :-) … jeg blev gift og skilt i 1989 med min ungdomskærlighed (jeg var 14 da jeg forelskede mig i ham) … vi flyttede sammen da jeg var 18, fik barn året efter … og så voksede vi i hver sin retning … desværre! Jeg havde nok gjort rigtig mange ting anderledes i dag, for hvoromalting er, så er han sgu nok den mand jeg har været mest glad for! … Det med at I ikke ønsker at lave om på hinanden … det er nok den største force man kan have i et forhold, så det glæder mig at høre :-) … Held og lykke med det hele, og jeg glæder mig til at følge lidt med her på sidelinjen :-)

    http://www.larseniform.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanne

    Stort stort tillykke med kærligheden :)
    Jeg kan anbefale at bruge hjemmesiden bryllupsklar, hvor man kan se budgetter, hår, mode, konkurrencer osv.
    Det bedste er faktisk deres bryllupsplanlægningsværktøj, hvor man får en huskeliste, kan lave budget, planlægge bordopstilling.
    Især deres debat omkring dó it youself projekter er super spændende, og kreativ. Hvis man er til det og er ferm med en saks og en lim pistol.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kira.
    Kender dig ikke, men faldt lige over din blog her på en doven søndag hvor kæresten min ligger død på sofaen pga hans polterabend..
    Vi skal giftes til september, så meget i vores verden handler pt om bryllup og hvis du er interesseret er du velkommen til at snuse lidt rundt på min blog og lede efter indlæg der begynder med Bryllup;….

    Pøj pøj, – det er en spændende tid og du SKAL nyde den for den kommer (forhåbentlig, højst sandsynlig – ) ikke tilbage.

    // Rikke //
    cupcake-stylisten.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nååårh tillykke smukke Kira! Hvor er det dejligt for jer! Hihi så har jeg da en idé om hvor det er sket, hvor er det bare dejligt. <3 Stort knus.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er simpelthen ovenud lykkelig paa jeres vegne skat! Kaerlighed Dina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop tyven!!