Savner at have tid til at...

Edith & Ella // Victorias Secret

Desktop copy

Jeg var lige forbi Edith & Ella på Strøget i dag for at købe sko og en buksedragt. Fremvises ved lejlighed. Det er lige mig, de har så mange smukke ting i de farver jeg allermest elsker.

 

Derudover var jeg forbi INQ PR for at tale med dem om noget samarbejde og fordi vi lige skulle se på noget tøj til Dan. De har nogle ret fede ting fra Peak Performance man ikke kan få mere, som han har mulighed for at købe.
Fik selvfølgelig ikke taget billeder. Det glemmer jeg underligt nok tit. Det eneste jeg ikke glemmer er at tage billeder af mig selv, dem kan jeg jo slet ikke for nok af, vel? :)

SÅ var der lige en pakke fra USA, blandt andet disse VS bukser som er for store. ØV!

e.l.f.:
Screen Shot 2013-08-02 at 9.19.24 PM
Men de skal vel bare vaskes på 95 grader og sys op i benene :D

Var oppe og træne i dag, hele kroppen. Skal igen i morgen tidl. hvorefter jeg skal op til farfar, op i mit hus, mødes med Lise Marie Møller, som har en fantastisk mastiff som Opi skal giftes med tror jeg, og så skal jeg ha lagt makeup hos e.l.f. fordi jeg skal til et event i morgen aften.

Ja,hvornår skal der dog blive tid til jer?!

Edith & Stellas hjemmeside

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Savner at have tid til at...