Bliv stram i farsen :)

Emnefelt i email: Docu-series for major network

real_housewives_beverly_hills_season_2_castDet er jo ikke fordi der sker det helt vilde i Danmark for tiden…om jeg overvejede i blot et sekund? JA!

New York based Entertainment Company and award winning top rated production company are casting a docu-series for a major network. It is a series that reflects on what real life is like for the girlfriends, ex-girlfriends, housewives and professional associates of wealthy famous International Soccer/Football players in affluent communities all over the world.

We would like Kira Eggers to be a part of the docu-series. If this is of interest to your client please contact us for further details. This is a great opportunity to be a part of a worldwide franchise.

 All the best.

Jeg har fået en mail fra et produktionsselskab  i New York der spørger om jeg kunne ha interesse i at blive castet til et tv program der er baseret på eks kærester til fodboldspillere.
Jeg formoder vi er ude i noget Real Housewives of et eller andet eller Basketball Wives. Jeg ser ikke lige mig selv i sådan et program. Jeg har jo verdens dejligste kæreste og er lykkeligere med ham end jeg har været med nogen anden. Desuden har USA smidt mig ud på grund af visa problemer som de har bedt mig gå på ambassaden for at få løst.

Til det svarede de, at det ikke var et problem da de også ville følge europæiske kvinder, hvilket giver god mening, da vi elsker fodbold på disse kanter.
Jeg havde lidt håbet på at han svarede, at det ikke var et problem, fordi de nok skulle få løst mit visa problem for mig. Så havde der ligesom været et catch, ikke? :D
Honoraret spurgte jeg ikke til, det turde jeg ikke. Tænk hvis jeg blev fristet!!!

I bund og grund har det jo ingen konsekvenser for nogen at sende sådan noget ud i universet. Jeg aner intet om deres seriøsitet, jeg ved intet om hvad de ellers har lavet og har heller ikke spurgt. Når man har bevæget sig rundt i Hollywood så længe som jeg har, så ved man også at folk siger maaaaaange ting der slet ikke bliver til noget som helst. De drømmer derudaf!
Tror jeg er for nede på jorden til catfights og hårrivning, glaskastning og primitiv opførsel. (Det er KUN 4 dage om måneden jeg kaster med ting).

Nu vil jeg gå ind og vække min elskede kæreste ♥

Ps.: Hvis der sidder en eller anden journalist og synes dette er en sjov historie, kan du så ikke vælge et GODT billede af mig fra jeres arkiv? Tak ;)

4 kommentarer

 • Marianne

  Hahaha, ja hvad sker der da lige for at journalisterne (og så endda på EB som du har været tilknyttet?!?) ALTID finder deres aller værste skud af dig i arkiverne! Du er drøn-smuk, og så vælger de ALTID det ældste og helst mest uflatterende billede i gemmerne. Har ofte tænkt det, og det har du så også selv kan jeg fornemme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Uden pis. Det er lige før at jeg ikke gider lave noget for nogen. Man skulle tro de gjorde det med vilje eller også har de bare så ringe smag og minus interesse i at hæve niveauet på deres eget medie. Udenlandske medier er da lidt venligere hvad den slags angår. Måske jeg alligevel skulle sige ja bare så jeg kan prøve at få et ordentligt billede i noget som helst. Noget andet…hvad fanden tænker fotograferne. Har de ikke en slet knap på det kamera?! Eller faglig stolthed? Jeg undres.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det er det vildeste realitytv jeg har set!!! Det er drama drama med drama på, super underholdende men hvis du får set lidt af det ( kommer om torsdagen på tv 3) er du glad for du ikke blev fristet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv stram i farsen :)