Vino med frøken Vang

Køber de mærkeligste ting

Jeg har en god ven der er i USA lige nu. Jeg havde så til gengæld 300 $ liggende i cash. Dem kan jeg jo ikke bruge til noget, så længe USA ikke vil have mig ind i deres land.
Han fik dem med, inkl. en ønskeliste, som nok mere var en ordreliste.

Det er lykkedes ham at finde det meste, lige på nær en enkelt ting:
IMG_20130724_150350Her er mindst 10 gode grunde til, hvorfor jeg elsker Kamerika :). To slags kaffe, en med vanilie og en med karamelsmag. Alverdens dufte til min bil, new car, ananas, mango, linen, og meget mere. Bukser fra Victorias Secret, is scoop i retro stil, visine til røde øjne, cat nip til misserne…jeg kunne blive ved. Ups, glemte lige to iPhone covers…
Åhh, hvor jeg glæder mig, kom nu hjem!

 

 

 

4 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vino med frøken Vang