SÅ kommer jeg til Fyn og Jylland: Få lagt dit fitness program

Det er så godt, det her

kk

Svigerfamilien er her, dyrene er passet, jeg har lavet programmer og trænet to i dag. Og så har jeg også selv trænet. Nu sidder jeg og laver blog indlæg der skal være færdige, retter programmer til som skal sendes ud (fitness), svarer på mails og alt mulig andet der følger med en selvstændig virksomhed. Jeg var helt glad i morges da jeg skulle mødes med de to piger der skulle ha lagt program, (ikke på samme tid) for jeg tænkte på hvor priviligeret jeg egentlig er. Har stadig stigende antal kunder i butikken, møder de sødeste piger jeg kan træne og træne sammen med, kan gå på arbejde og selv være relativ meget herre over min tid.
Og så elsker jeg at træne andre. Det gør mig faktisk vildt glad, især når de bliver helt mutte og stille. Det er fordi det virker – når de er så trætte de ikke orker at sige mere.
Det er et godt tegn. :). Når de så også smiler samtidig, ja, så kan jeg ikke andet end at blive glad.

{Rigtig god weekend}

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ kommer jeg til Fyn og Jylland: Få lagt dit fitness program