Banan Baileys - is + Baileys event og Freja Kirk

Desperate mennesker er lette ofre

Desktop
Sund mad. Kalorier fra sund mad. Det er vejen frem. Vejen til at tabe sig er også det samme som blandt andet kalorietælling.
Hvis du vil tabe dig eller holde vægten, skal du have styr på hvor mange kalorier du nogenlunde indtager. Jeg tæller ikke men jeg ved nogenlunde hvad der er af kalorier i min mad, og jeg kan også mærke det på min krop når jeg har fået for meget mad, også af det gode. Ja, det kan de fleste.

Her er et eksempel: Quinoa! En fantastisk kilde til proteiner, ikke? Men betyder det så, at vi bare skal spise løs fordi det er sundt? Nej! Det betyder, at vi skal have vores kalorier fra Quinoa og ikke en pizza eller Mars. Der er faktisk mange kalorier i Quinoa på trods af at det  er sundt. Der er flere kalorier i Quinoa end i grøntsager for eksempel.
Så selv om Quinoa er super sundt, skal man altså ikke have for meget, hvis man tænker over hvad og hvor meget man spiser. En lille skål og ikke en stor skål. Fem spiseskeer ikke ti.

Desperate mennesker (dem der vil tabe sig) er lette ofre, og det er dem medierne kan ramme med mange fjollede argumenter for, hvordan man kan tabe sig. Bare fordi noget er sundt, er det ikke det samme som at man kan spise så meget man vil. Med mindre man vil leve af gulerødder. Men med en varieret normal diæt hvor fornuft eller restriktioner indgår, kan man ikke bare lige…

Hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det det nok :).

Book mig her, hvis du vil have hjælp til at få lagt et program og ha struktur på din træning. 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banan Baileys - is + Baileys event og Freja Kirk