Dråbeformede forlår

Nyt til kontoret: Tæpper fra Mallemus + giveaway

tæppeJeg mødte Malene med tæpperne på fitness camp i Marbella  // som du kan se, har jeg lagt dem oven på hinanden for at se hvordan de passer i rummet. Se dem i deres originalitet på www.mallemus.dk eller på FB her

Det tager en krig at få det kontor på plads. Vi har snart været her et år men når vi nu ikke er så sikre på, hvad vi skal stille op med indretningen, så kan det jo være svært at komme videre.
Lokalerne tilhørte i sin tid Delta Airlines, så der var lidt Pan Am / Mad Men atmosfære over det, da vi rykkede ind. Man kunne nærmest dufte cigarene :).

IMG_0103

Man går ikke hen og maler et sildebensgulv, siger Dan, da jeg sagde at jeg synes vi skulle male det hvidt. :). Det kan jeg sådan set godt se. Det var en dum ide.

Vi vil gerne have nogle farver i sving, så vi har købt tapet fra tapetshop.dk (ikke på billederne) og fået gulvtæpper fra mallemus.dk

Gulvtæpperne er ren bomuld og er lavet af genbrugsstof og det at de kan komme i vaskemaskinen er et stort plus!!

Jeg synes de ER så fine og jeg vil gerne have dem i hele lejligheden. De kommer i flere forskellige størrelser og mange forskellige farver. Malene der har webshoppen, kom ud med nogle forskellige til os, så vi kunne se hvad passede bedst.

Da Dan og jeg godt kan lide at arbejde foran fjernsynet, har vi også installeret en sofa og en stol til dette, og det egner sig også til at vi kan holde møder i mere uformelt format.

Der er mange meter til loftet her, og masser af muligheder. Det er bare med lige at finde formlen.

Hvad synes I om tæpperne? I kan se flere her, hvor de også kan købes

NU TIL GIVEAWAY
Det har ikke noget med tæpper at gøre, og dog. Jeg har af en eller anden årsag modtaget to Bosch ProAnimal støvsugere. I stedet for at sende den ene tilbage vil jeg give den til en af jer.

Klik HER hvis du er interesseret i seriøs elimination af dyrehår og lugt uden af at kyle dyrene væk. Det er en genial støvsuger skal jeg lige sige.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dråbeformede forlår