Nyt seminar på vej: Skriv dig op til mere info her

Paradentose?

bisser
Jeg var til tandlægen IGEN forleden, fordi jeg skulle have en mere dybdegående tandrens. Det er sådan, at jeg har tænder der sidder meget tæt og derfor kan jeg ikke komme til med tandbørsten. Ydermere, jeg har flere i min familie på begge mine forældres side, der har anlæg for paredentose og derfor skal være ekstra forsigtige. Det samme gælder mig. Det er noget med, at vi blandt andet ikke udvikler den bakterie der skal være med til at nedkæmpe parodontosen naturligt. Og at jeg så også har tætte tænder gør det ikke bedre.
Jeg børster skam tænder to gange om dagen, og jeg bruger da også tandtråd…sådan da.
Da jeg forleden var hos min tandlæge, skulle hun vise mig hvordan man bruger tandtråd rigtigt.
Jeg viste først hende hvordan JEG gør så hun kunne rette mig til.
Hun gloede målløs på mig og konstaterede, at jeg var ved at save mit tandkød til hakkekød. Nej, NU skulle hun nok vise mig hvordan man gør. Rundt om fingrene – fuck fingrene. Ja, det er til at forstå – og så ind i munden og start fra en ende.

Man tager tråden der skal være den med voks og gnubber op og ned på hver side af tanden. Ikke frem og tilbage som jeg troede. Det tager forevigt at gøre det og jeg er nu begyndt at gøre det, når jeg ligger i sengen og ser fjernsyn inden jeg skal sove, fordi ellers tager det for lang tid og det har jeg slet ikke tålmodighed til!

Jeg er nu indtillet på at jeg skal bruge tandtråd og elektrisk tandbørste resten af livet hvis mine tænder ikke skal blive rådne, lugte og falde ud.
SUPER!
Ud over det, fejler de ikke noget! Seriøst, gå til tandlægen regelmæssigt, det er mit råd for jeg kan da godt se nu at jeg skulle ha gjort det for længe siden.

Jeg får mit tandpleje inkl. tandpasta med tandblegning fra postmedental.dk, der er der altid en rigtig god handel at hente.
Du kan i øvrigt også købe Gillette barberblade til halv pris på postme.com. Det er da helt til grin at betale 800 kroner for dem, når man kan få 16 for det halve, ikke?

IMG_3491

De lange tandbørster er i øvrigt ikke til mig, det er til Opi min hund, så vi kan få renset bisserne sammen ;)

4 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt seminar på vej: Skriv dig op til mere info her