Lektier & nyt pc sleeve

Lugter kattebakken…eller toilettet?

IMG_3486 copy

Poo-Pourri er den ultimative lugtfjerner til toilettet – 100% baseret på naturlige ingredienser

Her er løsningen. Jeg vælger nu at bruge den til kattetoilettet frem for mit eget for her hos mig, dufter ALT af roser, kan I nok forstå!

Selvom jeg bruger sådan noget krystal noget som grus så synes jeg ikke det tager lugten ordentligt i kattebakken, men det problem er nu løst.
Mine katte går ude 95% af tiden men nogle gange bruger de altså toilettet indendørs og der skal de jo også have fine forhold :) Sprøjt hver dag, en lille smule, så lugter det ikke når de besørger. Samme princip kan overføres til mennesker, man sprøjter blot inden man skal lave bummelum. Stinky væk!

Så fedt – kan anbefales. Køb den her

IMG_3409

Den fine goodiebag indeholdte mange dejlige ting. Cremen er jeg især glad for, da den er tyk og god for irriteret hud. Da Dan ikke kunne finde den han plejer fordi butikken er lukket, gav jeg ham denne fordi han har tør hud og nu bruger han den.

IMG_2667Du kan finde mange af tingene i shoppen – gode accessories til dine rejser, blandt andet neglelakker, læbepomader, produkter fra Raz Spa og ikke mindst Poop – pourri.

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lektier & nyt pc sleeve