Kom Anton, jeg er kampklar

Som lovet: Arme + skuldertræning

Untitled-1

 

Mit største hængeparti er ikke min røv sjovt nok. Det er mine arme. Tyngdekraften vil bare ikke lade mine stakkels arme være.

Derfor er jeg stor tilhænger af armtræning. Jeg vil hellere have, at folk ikke kigger på dem, end at de kigger og synes de ser tykke og utrænede ud. Nej, jeg er ikke spor ligeglad. Der er ikke noget værre end en t-shirt med korte ærmer der strammer de forkerte steder…and you know it :).

Trænger du til nyt træningsudstyr, lidt protein is eller low carb varm kakao? Klik da her :) 

Teknikken kan jeg ikke rigtig vise jer, før jeg har mulighed for at filme det og dertil mangler jeg min partner in crime – Linda. Men det gør jo bare, at I har et mere indlæg til gode.

Til gengæld kan jeg vise jer billederne og fortælle jer hvor øvelserne rammer og hvad de hedder.
Du kan veksle mellem dem dagligt, eller lave de samme hveranden dag. Du skal huske at du skal restituere mellem hvert træningspas nemlig. Det er ok at træne samme muskelgruppe, men brug nogle andre øvelser, hvis der går under 48 timer siden sidst.

Mine favoritter

Dips:
Triceps. De kan laves på mange måder, men dips på en bænk eller på en maskine der er beregnet til dips – ofte i samme maskine som chin ups er at foretrække.

Cable push downs:
Triceps. Både bagside og yderside af triceps musklen (Triceps Brachii).

Chin ups:
Biceps. Men går også i ryg, så dobbelt op på det sjove der. Klart en maskine jeg anbefaler. To fluer med et smæk. Der findes nogle ganske gode maskiner i centrene til det. Det er svært at gøre med egen kropsvægt.

Push ups: Super gode for triceps men også bryst. Start på knæene hvis du ikke kan lave dem udstrakt. Men ellers, start med een, byg op, tag en til og lige pludselig så tager du sgu da lige 10 i træk.

Dips på bænk: Se det her

Military Press:
Det er skulder og rammer din deltoids (brug google).

Front OG rear lateral raises:
De er begge gode til flotte, smukke arme, men husk ikke at tage for meget vægt på front da du måske begynder at løfte med din nakke i stedet og før du ser dig om, får du en tyrenakke og det er ikke meningen. Lad mændene om det :). Det er bedre med færre vægt og flere kontrollerede gentagelser.
GOOGLE ALLE ØVELSERNE OG SÆT DIG IND I HVOR DE RAMMER FØR DU GÅR I GANG. HUSK TEKNIKKEN OG MÆRK EFTER OM DU RAMMER DER HVOR DU SKAL NÅR DU TRÆNER. 

1 kommentar

  • Connie

    Arme!! Puha! Det er et MEGA hængeparti her … udover at jeg har spaghettiarme så har jeg også mormor-vinger og jeg HADER dem!! Derfor købte jeg et 20 kg håndvægt-sæt sidste weekend, så nu kan jeg træne herhjemme også … no excuses! Tricep dips, Half cobra push ups og diamond push ups er de tre øvelser jeg veksler mellem til triceps … og så har jeg forøvrigt en chin-up bar skruet i dørkarmen til stuen … VIL kunne lave 3 kropshævninger inden året er omme :-)

    Ser frem til at se dine øvelser på video.

    Hilsen Connie

    http://www.larseniform.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom Anton, jeg er kampklar