Interview med bikini atlet Siliana Gaspard

App til kvinder med brystkræft + invitation til reception

946768_10151417191502681_1838454222_n

Tidligere brystcancerpatient Marina Canfarotte og terapeut Jette Holm har netop lanceret en ny app for brystcancerpatienter. ”Brystcancer – din personlige assistent” hedder app’en, der med enkle øvelser og positive indspark hjælper brystcancerpatienter til rare åndehuller og gode tanker under og efter behandlingen.

Ny app til brystcancerpatienter
Angst, stress, ubehag, smerter, bekymringer, ventetid, vrede og træthed er noget de fleste brystcancerpatienter oplever under deres behandlingsforløb. I de situationer er et lille positivt her og nu- indspark, der ikke kræver alverden, kærkomment. Det handler om at flytte fokus, løfte humøret og gøre noget godt for sig selv i nu’et med øvelser af bare 3-4 minutters varighed. Og det er netop, hvad den nye app ”Bryst Cancer – din personlige assistent” bidrager med. Download den holistiske app her  13 kroner.

Psst! Thoms Bickham (en god ven af min), har lavet en sang i forbindelse med app launchen og alle pengene hår ubeskåret til at lave events for kvinder med brystkræft. Faktisk afholdes der allerede et her på fredag den 20.6.2013. Måske kan du stadig nå at deltage:
Screen Shot 2013-06-18 at 3.48.47 PMDu kan købe Thomas´ sang her, som hedder Surrender to life

Pause i hverdagen
En lille åndedrætsøvelse, et fif til dufte, der afhjælper kvalme og salve, der lindrer huden, en reminder om at ”du bliver, hvad du siger”, dagens positive citat og en kort instruktion til akupunkturpunkter, man selv kan finde, er blot eksempler på de mange konkrete øvelser og input app’en giver adgang til. Og som kan bruges og udføres, når behovet for at ændre fokus melder sig – uanset tid og sted.

Det er tidligere brystcancerpatient Marina Canfarotta og terapeut Jette Holm, der med erfaringer fra hver deres side af bordet, er ophavskvinder til app’en, der er den første af sin slags til brystcancerramte kvinder.

Begge har de oplevet behovet for lettilgængelige, enkle øvelser og små pusterum, der kan sprede positive tanker og lette hverdagen for brystcancerpatienter under og efter behandlingsforløbet. Med den nye app håber de at kunne give rigtig mange kvinder en håndsrækning og et lille pusterum når og hvor, der er brug for det.

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview med bikini atlet Siliana Gaspard