Hey Phillips, skal det være os to?

Status på vægten inden afrejse til fitness camp:

2

Som I så sidste uge, {HER} panikkede jeg før lukketid kan man vel sige. Jeg skal på en fitness camp som ligger på Spaniens solkyst. Nærmere betegnet Finca Naundrup – klik her og her.
Det skal jeg sammen med Mascha, Maschas datter Hollie, og Maschas mor Connie.
Kufferten er pakket, alt er klart, meeen en sidste ting: Hvad vejer jeg i dag på afrejse?
Sidst jeg vejede mig og det var den 3.juni, der vejede 58,4 Kg. Ifølge udregninger på Motion Online, skal jeg nærmere veje de 56 end de 58 med mine 163 cm.
Det skal da alligevel siges, at jeg ikke har betegnet mig selv som overvægtig, men min forfængelighed vil, at jeg lige skruer op for tempoet og ned for det usunde og får rørt mig lidt igen, som jeg plejer. Der skal ikke meget til: Jeg taber mig hurtigt, jeg tager hurtigt på.
I dag vejer jeg:
56,4 :)

Træning, sund mad, low carb – ikke no carb. Splitprogram med max 1 min. pause mellem øvelser. Tre gange siden jeg skrev om vægten sidst, altså en uge siden. Cardio hver dag med hunden, bare tempo op, i virkeligheden. + en dag med to øl og en dag længere henne med vin, burger og pommes fritter. Tricket er, at passe på hvad du så ellers indtager de dage :)

Målet blev faktisk nået, det var to kilo på en uge.

Jeg skal nok holde jer opdateret fra turen, det bliver så godt!

6 kommentarer

 • Anonym

  Du er saa dejlig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kan du beskrive din kost i løbet af dagen. Hvad og hvor meget du spiser på en dag, siden du kan tabe 2 kilo på en uge, for det er vildt flot. Vil ønske jeg kunne det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  Kan du give et eks på hvad du spiser på en dag med slanke mad og hvor meget tid du træner? Jeg havde tabt mig 4 kilo men røg i vin fælden fredag og senere i burger fælden pga vinen :-(. Ferien står for døren på næste mandag og skaden skal rettes op. Tab mest muligt på 1 uge. Er 160 vejede fredag 56 nu noget mere er fuld af væske osv. Mor til 2. Træner løb eller løb og styrke 5 dage om ugen cirka. Min vægt svinger meget og tager nemt på. Men jeg bliver lad sur og får ondt i maven når jeg spiser for meget skidt. Gode råd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  Wow 2 kg på en uge til trods for fritter og alkohol. Jeg skal på ferie om præcis eb uge og er villig til hvad som helst for at tabe mig. Jeg har spist sundt og trænet i 4 uger og havde smidt en 4 kilo cirka. Men nu er der røget væske og kilo på pga en spise ude aften med meget vin fredag og ups en burger i en brandert. Lørdag spiste jeg sundt men var inaktiv. I dag fejrede vi min datter med brunch men jeg spiste kun æg 2 små pølser skyr frugt og et lille stykke cheese cake. Ellers kun salat kylling og 5 km løb resten af dagen. Jeg træner 5 6 dage om ugen løb eller løb og styrke. Jeg har mave onde oger slap og dvask. Jeg må ha overskud og sprødhed igen inden ferien. Hvordan jeg så bevarer det på 5 ugers rundrejse med familien i usa. Det bliver en anden historie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Kira.

  Jeg har et spørgsmål til din kost.
  Du skriver low card – men ikke no carb.
  Hvilke af carbs spiser du så for at få lidt carbs at spise om dagen?

  Hilsen Rikke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Jeg spiser havregryn og så spiser jeg en smule brød i ny og næ. Her er tale om meget lidt! Og helst ikke hvidt. Nærmere spelt eller rugbrød allerhelst.
   Så spiser jeg lidt riskager. Jeg mener ikke man behøver at fjerne carbs fra sin diæt, vi har brug for energi og det omsættes hurtigere end fedt gør, så derfor er det mere effektivt som energikilde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey Phillips, skal det være os to?