Blomst fra Dan

Skal være klar til fitness camp: Ind med pillerne / op for træningen

Jeg er gået amok.
Til min store skræk, har jeg taget på inden jeg skal på fitness ferie på Costa Del Sol. Pis også!!
Jeg har gået et år og set nogenlunde ordentlig ud og så lige op til en badeferie skider jeg det hele et stykke. Havde jeg vist jeg skulle på ferie hvor garderoben er minimal, havde jeg sgu da ventet med at sløse den.  (For den slags skal der jo altså også være plads til).

Bevares, jeg lider ikke af en spiseforstyrrelse, men jeg vil være den bedste jeg kan være i øjeblikket, og så synes jeg det er skide sjovt at se hvor langt jeg kan nå på x antal tid. Det underholder mig og jeg græder ikke mig selv i søvn, jeg gør faktisk det modsatte: Jeg er totalt motiveret og har det sjovt med det.

På små mennesker som jeg selv (163), kan et -to kilo godt ses og mærkes. Det gode er, jeg ved nøjagtig hvad jeg skal gøre for at tabe et par kilo fra nu og den næste uge frem:
– Fem små måltider om dagen, træning hver dag, cardio om aftenen og ikke i samme pas som styrketræning. Jeg kører ben hårdt på med splitprogram men laver mave og triceps øvelser næsten hver dag. Vinkeflæsk er min værste fjende!!

Jeg drikker proteinpulver ELLER spiser det i min aftensmad blandt andet, for eksempel som i går hvor jeg blandede det op med hytteostpandekager.
Jeg kan anbefale SmartSupp chokolade, den er altså godt nok god til madlavning. Ingen gummi- agtige pandekager her, men lækker blød og rund chokosmag. To kilo til under 300 kroner er også en genial pris. (Se link længere nede).
For at undgå gummi-agtige pandekager, skal man også sørge for, at de er lidt våde når man lægger dem på panden, og så skal man lade dem stege indtil de løsner sig selv.

Søg på pandekager i søgefeltet, for at læse mere om pandekager.

Som en ekstra smagsoplevelse, lagde jeg en spiseske kokosolie (den fede del fra dåse), på panden og stegte i det. Jeg gjorde det kun een gang, der er nok til flere pandekager. Hvis du kan, så lav flere små på en gang, så går det jo lidt hurtigere.

Ud over det, så er jeg gået tilbage på disse to: 

IMG_2346Posen til venstre er protein pulver med cookies and cream 

IMG_2486
LINKS:
Læs alt om og deltag evt. på fitness bootcamp her
Læs om og køb SmartSupps her 
Læs om og køb Androx Amplifier her (blandt andet øget muskelmasse) 
Læs om og køb Star Nutrition Octane pulver her

4 kommentarer

  • Manuela

    Hej Kira:)

    Er der nogen bestemt grund til at du tager din Cardio træning om aftenen?? Er det bedre end at lave Cardio om morgenen og Styke om aftenen??
    God trænings ferie!

    Mvh Manuela:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • dkira

      Hejsa!
      Det gør jeg fordi det er mest praktisk for mig nogle gange. Det er slet ikke ngoet jeg planlægger på den måde. Men der er meget snak om hvorvidt det er bedst at dele træning og cardio op i to dele frem for i samme træningspas. Tak tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

    Hej Kira.
    Super super fed blog..
    jeg ville egentlig lige hører om du havde prøvet nogle af bodystore.dk fedtforbrænings piller?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • dkira

      Nej ikke endnu men det kunne da være jeg skulle.
      Jeg får nogle andre snart, dem vil jeg anmelde.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomst fra Dan